Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Ondernemersacademie lanceert dit jaar een nieuwe reeks resultaatgerichte strategische trajecten. Trajecten waarin de toepassing van theorie centraal staat en die als doel hebben een effectieve verandering teweeg te brengen in uw kmo!

We starten met 2 thema's, namelijk Change en Smile.

Deze trajecten zijn telkens een combinatie van groepssessies (met collega-ondernemers), individuele begeleidingen en/of coachingsessies. Kortom, bij deze trajecten blijft het niet bij inhoudelijk zeer goede sessies, het resultaat aan de eindstreep is wat echt telt!

Bij Change bepalen we samen 1 à 2 strategische doelstellingen die u als ondernemer (eindelijk) wil gerealiseerd zien. Dit zijn dikwijls zaken die al lang op de plank liggen maar waar u om allerlei redenen nog niet bent aan begonnen. Dit kunnen heel diverse onderwerpen zijn. Wij passen onze experten en docenten aan in functie van de deelnemers en de gekozen doelstellingen.

Bij Smile starten we met een unieke workshop in uw onderneming waar we de 'customer journey' (klantenreis) gaan vastleggen voor uw bedrijf. Tegelijk meten we voor aanvang van het traject de perceptie van uw klanten met betrekking tot uw onderneming. De resultaten van de workshop en van de perceptiemeting nemen we mee naar de eerste startsessie in Praag, daar gaan we dan samen concreet verderwerken en de basis leggen om de perceptie en dus tevredenheid van uw klanten significant te verhogen door uw businessmodel effectief aan te passen aan wat de klant ervan verwacht!