Hou me op de hoogte

In het kort

Gaat u prat op de vele honderden ongelezen emails in uw mailbox of net op het feit dat u alles onder controle heeft?
In deze workshop leert u de belangrijke principes in Outlook. Principes die orde creëren in de emailchaos, die tijd besparen en stress voorkomen. Geen gemiste afspraken, deadlines of taken. U neemt de touwtjes terug in handen. U duikt samen met de docent in Outlook zelf. Geen Powerpoint slides vol theorie dus, maar gewoon een middag orde op zaken stellen in uw Outlook.


Voor wie?
Voor ondernemers die hun doelen sneller willen bereiken, controle willen hebben over hun inbox – én die extra tijd nodig hebben.
Enkel voor pc-ers of voor Mac-users die via Paraelles Outlook gebruiken
NB: het is belangrijk dat u Outlook met enig gemak kunt gebruiken om deze opleiding te volgen! 

Baas over uw mailbox

Uw tijd waard:
• U kan uw taken beheren op de meest efficiënte manier.
• Uw kan Outlook opzetten als een focus-tool in plaats van een afleidingstool
• Uw productiviteit is gestegen waardoor u meer kunt doen met uw tijd.
Daarnaast heeft u inzicht in wat u aankunt en wat er nog aan werk aankomt. Zo kan u beter prioriteiten stellen

Leerdoelen:
• Outlook aanpassen zodat afleidingen verdwijnen en focus terug verschijnt
• Minder tijd verliezen aan het organiseren van emails en ze terugvinden
• Mails omzetten in kalender en takenitems (Op één manier die voor u elegant is)
• Outlook voor u laten werken, beslissen zodat Outlook u helpt in plaats van u tijd te kosten
• Regels gebruiken die u helpen en zelfs beschermen wanneer u een email verstuurt, en u twee seconden later merkt dat u zich vergist heeft?
• Outlook gebruiken zodat je minder tijd kwijt bent aan het stellen van je prioriteiten
• Bonus :  hoe je een link legt tussen OneNote en Outlook

Docent: Johan D'Haeseleer
Meer over Johan D'Haeseleer »

Prijzen

Deze prijzen zijn all-in: een aangename en professionele locatie, colleges en begeleiding door de experts-docenten. Cursusmateriaal, parking, dranken en een beperkte broodjeslunch worden gratis aangeboden. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
 
UNIZO-lid € 550,00
Geen lid € 650,00
Enkel als je gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 385,00 € 440,00
€ 455,00 € 520,00

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. Je mag altijd een collega in je plaats laten deelnemen. Gelieve elke wijziging in die zin via mail door te geven aan info@ondernmersacademie.be.
Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wil je van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat je de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doe je dit niet, dan bestaat het risico dat je de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. Je kan een subsidieaanvraag indienen tot uiterlijk 14 kalenderdagen na de start van een offline opleiding  of tot uiterlijk 14 dagen na de inschrijving op een abonnement van de Online Ondernemersacademie. Na deze termijn kan je geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heb je je identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaartlezer nodig. Indien je nog nooit de KMO-portefeuille hebt aangevraagd kan het twee weken duren voordat je aanvraag rond is. Breng je aanvraag dus in orde wanneer je je aanmeldt! Je hebt enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, je identiteitskaart of storingen, kan je contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer je inschrijft ontvang je automatisch een factuur.

Indien je geen gebruikt maakt van de KMO-portefeuille dien je het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET NV te voldoen.

Indien je gebruik maakt van de KMO-portefeuille, betaal je enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET NV. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaal je via de KMO-portefeuille aan KMONET NV. Je maakt je aandeel over naar de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kan je de rest van je factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET NV.


Geen antwoord op je vraag?

Bel ons of stel je vraag via dit fomulier