Hou me op de hoogte

Eindelijk een systeem met praktische tools om uw prioriteiten te stellen en te bewaken!
 

Slimmer, compleet en efficiënter timemanagement. Garantie: Meer dan drieduizend deelnemers volgden reeds deze training. Wilt u ook meer gedaan krijgen in minder tijd en op het einde van uw dag het gevoel hebben dat u effectief en efficiënt gewerkt hebt? Schrijf u dan snel in. Dit kan anders! U kan leren om het overzicht te bewaren zelfs in een snel veranderende omgeving, om acties te nemen voor de lange termijn en extra tijd te hebben voor uw passies. Dit is precies wat de training ‘Baas over uw prioriteiten’ doet.

 

Voor wie?


Voor ondernemers die onder andere hun doelen sneller willen bereiken, hun inbox onder controle willen houden, baas willen zijn over hun to-do lijst – én die extra tijd nodig hebben.

 

Door deze opleiding heb ik meer gemoedsrust gekregen.  Ik ben Johan zeer dankbaar!  De opleiding is aan te raden voor mensen met een overvolle agenda!"
Ariadne Wils - De Draad van Adriadne

Baas over uw prioriteiten!

Maak u in slechts een halve dag de kern, tips en trucs eigen van het eigentijdse beheren van uw beperkte middelen. U tilt uw effectiviteit en productiviteit naar een hoger niveau. U kan precies de zaken doen die nodig zijn om extra tijd te maken voor de dingen die u belangrijk vindt en die uw bedrijf vooruit helpen.

• U ontdekt hoe u 2 uur per dag kan winnen die u dan kan besteden aan de echt belangrijke zaken.
• U leert een slimmere, complete en efficiënte timemanagement methodiek welke u controle geeft, al uw inboxen leeg houdt, en u überproductief maakt.
• U krijgt tips aangereikt om het systeem dusdanig te implementeren, dat het blijvend voor u werkt.
 

Programma in detail

• De laatste inzichten in slimmer timemanagement
• Hoe u overzicht behoudt over uw to-do’s en prioriteiten (bij)stelt maar ook bewaakt
• Hoe u een slimmer timemanagement systeem opzet aangepast aan u en de tools die u gebruikt
• Waarom reflectietijd, overzicht en afstand creëren u opnieuw controle zal geven
• Hoe u de methode blijft toepassen zodat het een gewoonte wordt
• Hoe u een leeg hoofd en lege inbox krijgt

Johan D'Haeseleer
Docent: Johan D'Haeseleer

Johan is één van de bekendste time management, effectiviteits experten uit België. Sinds 2004 leert hij kenniswerkers hoe ze productiever kunnen werken, meer kunnen verdienen, en meer resultaten halen in minder tijd.

Zeventien jaar ervaring in veranderingsprojecten leerden hem, met vallen en opstaan, de menselijke dimensie naast de technische kant. De laatste drie jaar van zijn carriere bij Colruyt was Johan verantwoordelijk voor Opleiding en vorming.

Vanuit zijn eigen noodzaak om beter georganiseerd te worden, startte hij zijn zoektocht naar methodieken, tips en trick voor persoonlijke productiviteit. Een zoektocht die nooit zal eindigen. Alles kan beter en eenvoudiger is één van de vele zaken die ik bij Colruyt kon leren.

Hij startte in 2009 als fulltime ondernemer om ExtraTijd te brengen in Vlaanderen en Nederland en daarbuiten.

Daarnaast is Johan co-founder van 21lobsterstreet, een muziekliefhebber (Heavy-Metal), occasioneel muzikant en boekengek.

Johan heeft een diploma Industrieel Ingenieur en Internationale MBA aan de Vlerick Management School. Verschillende opleidingen bij David Allen en Jason Womack gaven extra inzichten in het effectiviteitsvakgebied.

Meer over Johan D'Haeseleer »

Prijzen

Deze prijzen zijn all-in: een aangename en professionele locatie, colleges en begeleiding door de experts-docenten. Cursusmateriaal, parking, dranken en een beperkte broodjeslunch worden gratis aangeboden. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
 
UNIZO-lid € 550,00
Geen lid € 650,00
Enkel als je gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 385,00 € 440,00
€ 455,00 € 520,00

Door deze opleiding heb ik meer gemoedsrust gekregen.  Ik ben Johan zeer dankbaar!  De opleiding is aan te raden voor mensen met een overvolle agenda!"
Ariadne Wils - De Draad van Adriadne

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. Je mag altijd een collega in je plaats laten deelnemen. Gelieve elke wijziging in die zin via mail door te geven aan info@ondernmersacademie.be.
Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wil je van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat je de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doe je dit niet, dan bestaat het risico dat je de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. Je kan een subsidieaanvraag indienen tot uiterlijk 14 kalenderdagen na de start van een offline opleiding  of tot uiterlijk 14 dagen na de inschrijving op een abonnement van de Online Ondernemersacademie. Na deze termijn kan je geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heb je je identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaartlezer nodig. Indien je nog nooit de KMO-portefeuille hebt aangevraagd kan het twee weken duren voordat je aanvraag rond is. Breng je aanvraag dus in orde wanneer je je aanmeldt! Je hebt enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, je identiteitskaart of storingen, kan je contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer je inschrijft ontvang je automatisch een factuur.

Indien je geen gebruikt maakt van de KMO-portefeuille dien je het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET NV te voldoen.

Indien je gebruik maakt van de KMO-portefeuille, betaal je enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET NV. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaal je via de KMO-portefeuille aan KMONET NV. Je maakt je aandeel over naar de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kan je de rest van je factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET NV.


Geen antwoord op je vraag?

Bel ons of stel je vraag via dit fomulier