Hou me op de hoogte

Het is utopisch te denken dat een businessmodel jaren kan meegaan zonder aangepast te worden. Onder druk van steeds sneller evoluerende eisen en verwachtingen van alle belanghebbende partijen is het noodzakelijk om uw bestaande businessmodel constant in vraag te stellen, aan te passen of te herschrijven. Het gaat om zakelijke en persoonlijke ontwikkeling te kunnen waarborgen. Om deze uitdaging aan te kunnen gaan is het noodzakelijk om 'out of the comfortzone' te kunnen denken en te handelen. Dit programma vertrekt vanuit dit gegeven, want zonder uit uw comfortzone te komen is het realiseren van die dikwijls noodzakelijke verandering bijna ondenkbaar.

Bij 'Change' richten we ons op het doen slagen van zorgvuldig geselecteerde strategische doelstelling(en) waarbij verandering de enige sleutel is. Dit kan gerealiseerd worden door o.a. doelgerichte communicatie, creativiteit, design thinking, innovatie, verander management ... Dit alles om een nieuwe mindset te ontwikkelen, nadat er minstens al enige bewustwording is bij de ondernemer zelf.

Ondernemers weten meestal heel goed welke zaken er aangepakt moeten worden binnen hun organisatie maar weten niet altijd hoe dit praktisch aangepakt en geïmplementeerd moet worden zodat de verandering effectief zal gewaarborgd worden met een verankering in de organisatie. Met als doel de resultaten kunnen blijven halen die zij voor ogen hebben.

We starten vanuit een objectieve zakelijke en persoonlijke analyse, om alles samen in kaart te brengen zodat we het juiste perspectief hebben van alle zaken die verandering vereisen. We kiezen dan de belangrijkste topic(s) uit, om te gaan veranderen, dit vanuit de intrinsieke motivatie, met behulp van methodieken uit verandermanagement, zakelijke ondersteuning en persoonlijke coaching, om zo het resultaat en de verandering te kunnen realiseren.

We richten ons op ondernemers die zich bewust zijn van een probleem en/of verbeteringsmogelijkheid en de noodzaak van een verandering inzien. Ondernemers die open zijn om hun doelstellingen te realiseren met de hulp van enkele collega-ondernemers, gesteund door enkele heel ervaren coaches en veranderingsexperts met ervaring in de kmo-wereld.

Focus

• 3M & C9 business scan - zakelijke analyse
• Insights Discovery - persoonlijke analyse
• De ondernemer en/of leidinggevende persoonlijk coachen in het ontwikkelingsen veranderproces - gedragsmatrix
• De organisatie ondersteunen in de zakelijke veranderingen - verankering
• Methodieken aanleren vanuit het verandermanagement om het resultaat te waarborgen - Change
• Missie, visie, cultuur, innovatie en doelgerichte communicatie ontwikkelen - branding
• Opzetten van strategisch beleid met onderliggende SMARTdoelstellingen - meetbaarheid
• Ontwikkelen van een nieuwe mindset en een unieke innovatieve en flexibele businessstrategie - mindset
• De verandering meetbaar maken - Change resultaatanalyse

Voor wie

Ondernemers en/of leidinggevenden die voldoende bevoegdheid en draagkracht hebben, die zich bewust zijn van en/of volledig openstaan voor de noodzakelijke verandering en het belang inzien van een continu evoluerende strategie in functie van de snel veranderende marktomgeving.

Neem uw (business)partner mee in het traject aan een heel voordelig tarief.

Lees meer via download programmabrochure

In samenwerking met:

Prijzen

Deze prijzen zijn all-in: een aangename en professionele locatie, colleges en begeleiding door de experts-docenten. Cursusmateriaal, parking, dranken en een beperkte broodjeslunch worden gratis aangeboden. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
  Eerste deelnemer Vanaf tweede deelnemer
UNIZO-lid € 11 420,00 € 8 420,00
Geen lid € 12 565,00 € 9 265,00
Enkel als je gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 8 399,00 € 9 406,00
€ 9 200,50 € 10 322,00

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. Je mag altijd een collega in je plaats laten deelnemen. Gelieve elke wijziging in die zin via mail door te geven aan info@ondernmersacademie.be.
Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wil je van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat je de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doe je dit niet, dan bestaat het risico dat je de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. Je kan een subsidieaanvraag indienen tot uiterlijk 14 kalenderdagen na de start van een offline opleiding  of tot uiterlijk 14 dagen na de inschrijving op een abonnement van de Online Ondernemersacademie. Na deze termijn kan je geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heb je je identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaartlezer nodig. Indien je nog nooit de KMO-portefeuille hebt aangevraagd kan het twee weken duren voordat je aanvraag rond is. Breng je aanvraag dus in orde wanneer je je aanmeldt! Je hebt enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, je identiteitskaart of storingen, kan je contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer je inschrijft ontvang je automatisch een factuur.

Indien je geen gebruikt maakt van de KMO-portefeuille dien je het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET NV te voldoen.

Indien je gebruik maakt van de KMO-portefeuille, betaal je enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET NV. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaal je via de KMO-portefeuille aan KMONET NV. Je maakt je aandeel over naar de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kan je de rest van je factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET NV.


Geen antwoord op je vraag?

Bel ons of stel je vraag via dit fomulier