Hou me op de hoogte

Vind snel sterke kandidaten door uw bedrijf online beter te verkopen

Een moderne ondernemer is al dit: marketeer, verkoper, data-nerd, researcher en technische geek. En in tijden waar de helft van de kmo’s problemen heeft om geschikt personeel te vinden, neemt u daar ook nog de rol van rekruteerder bij. U kunt vast wel een paar slimme tactieken gebruiken om ook daar succesvol in te zijn.

In deze training komt uw rol als recruiter, gecombineerd met uw andere rollen, uitgebreid aan bod. U leert hoe u via sociale netwerken zelf zo optimaal mogelijk kunt werven. U krijgt praktische, technische tips over zichtbaarheid bedoeld om sterkere kandidaten te vinden, op een zo kort mogelijke tijd en tegen een zo laag mogelijke kost.
Maximale rekruteringsskills zijn het begin. Uw rekruteringsstrategie moet ook haar plaats krijgen binnen een groter geheel. Immers, een geslaagde employer branding is voor de werkzoekende vanaf zijn eerste contact tot voorbij het einde van zijn carrière in uw kmo voelbaar. U leert hoe u alles online & offline naadloos op elkaar laat aansluiten.

Uw tijd waard:

  • U vindt sterke kandidaten op een zo korte mogelijke tijd, tegen een zo laag mogelijke kost
  • U leert het verhaal van uw KMO op een pakkende manier te communiceren

Voor wie?

Kmo-zaakvoerders en hr-verantwoordelijken die zelf aan hun rekruteringsstrategie werken

 

Prijzen

Deze prijzen zijn all-in: een aangename en professionele locatie, colleges en begeleiding door de experts-docenten. Cursusmateriaal, parking, dranken en een beperkte broodjeslunch worden gratis aangeboden. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
 
UNIZO-lid € 350,00
Geen lid € 450,00
Enkel als je gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 245,00 € 280,00
€ 315,00 € 360,00

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. Je mag altijd een collega in je plaats laten deelnemen. Gelieve elke wijziging in die zin via mail door te geven aan info@ondernmersacademie.be.
Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wil je van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat je de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doe je dit niet, dan bestaat het risico dat je de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. Je kan een subsidieaanvraag indienen tot uiterlijk 14 kalenderdagen na de start van een offline opleiding  of tot uiterlijk 14 dagen na de inschrijving op een abonnement van de Online Ondernemersacademie. Na deze termijn kan je geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heb je je identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaartlezer nodig. Indien je nog nooit de KMO-portefeuille hebt aangevraagd kan het twee weken duren voordat je aanvraag rond is. Breng je aanvraag dus in orde wanneer je je aanmeldt! Je hebt enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, je identiteitskaart of storingen, kan je contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer je inschrijft ontvang je automatisch een factuur.

Indien je geen gebruikt maakt van de KMO-portefeuille dien je het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET NV te voldoen.

Indien je gebruik maakt van de KMO-portefeuille, betaal je enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET NV. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaal je via de KMO-portefeuille aan KMONET NV. Je maakt je aandeel over naar de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kan je de rest van je factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET NV.


Geen antwoord op je vraag?

Bel ons of stel je vraag via dit fomulier