Hou me op de hoogte

UNIZO werkte met partner Moore Stephens een heel bijzonder zomerprogramma uit: in een luxekader, in De Heerlijckyt van Elsmeren, brengen we tien ambitieuze ondernemers samen om dat te doen waar ze anders niet of te weinig toe komen: tijd nemen.

Samen met negen andere ondernemers zondert u zich twee volle dagen af, weg van de dagelijkse beslommeringen, uw bedrijf volledig door te lichten: uw beleid, de uitdagingen, uw visie, de mogelijkheden. Wij voorzien niet alleen genereus in alle faciliteiten, wij zorgen ook voor vier ervaren en inspirerende mentoren. Zij, én uw collega-ondernemers, zullen uw klankbord zijn gedurende deze stage.

Karl Verlinden, Hans Cools, Johan Carton en Luc De Muynck zullen u enthousiast stimuleren na te denken over alle troeven van uw onderneming. Wat zijn die troeven en hoe zet u die op de meest efficiënte manier in? Hoe vertaalt u de strategie van uw bedrijf of organisatie in een positief resultaat voor uw klanten, medewerkers en uzelf? Hoe upgrade u uw bedrijf of organisatie tot de toekomst-zekere versie van zichzelf?

De belangrijkste aspecten die aan bod zullen komen, zijn: strategische keuze i.v.m. groei, internationalisatie, managementstijl-, organisatie- en controlestructuren; innovatievermogen, groeifinanciering. U volbrengt een volledige doorlichting van alle aspecten van uw kmo om tot een stevig groeiplan te komen.

Dag 1 - 360° panorama

U krijgt een tool aangereikt om gestructureerd en objectief de bouwstenen van uw bedrijf door te lichten. Via werkgroepen en kennisdeling schakelt u naar groei en transformatie.

Blik naar buiten …

U maakt een analyse van de context, de klanten, de collega’s, de concurrenten om zo te ontdekken wat de zwaktes/sterktes van uw bedrijf zijn.
• Wat vraagt uw klant?
• Wat maakt u uniek?
• Wat doen uw collega's?
 

Blik naar binnen …

Waar liggen de kansen voor uw bedrijf en heeft u alles in huis om ze te realiseren? Waar wilt u naartoe groeien?
• Uw ambitie
• Uw mensen
• Uw middelenMet Karl en Hans aan tafel


Karl Verlinden en Hans Cools, twee rasechte ondernemers met een flinke koffer vol relevante bagage, schuiven aan bij het diner. Zij delen open en eerlijk hun ervaringen als CEO met u: hun succesverhalen, maar ook verhalen van vallen en opstaan.

Dag 2 - Op weg naar succes

Uw bedrijf: 1 wagen, 4 wielen, 1 team, 1 driver


De structuur, de systemen en de processen van uw bedrijf worden doorgelicht. Heeft u de juiste mensen op de juiste plaats om uw strategie te realiseren? Bent u een leider die uw mensen inspireert? Is uw doel rendabel, zit uw marge goed?

• Structuur
• Systemen
• Processen
• Cultuur
• Medewerkers
• Leiderschap


Uw groei-dashboard

De resultaten van de vorige sessies komen samen in één dashboard. Nu u alle aspecten kent, kan u concretiseren. U kan voor uw bedrijf de gewenste route uitstippelen. U kan vooruitdenken en calculeren, in plaats van achteraf conclusies te moeten trekken. Uw na-denken wordt voor-denken.

Prijzen

Deze prijzen all-in: een aangename en professionele locatie, colleges en begeleiding door de experts-docenten, cursusmateriaal, catering en parking. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
 
UNIZO-lid € 2 000,00
Geen lid € 2 300,00
Enkel als u gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 1 200,00 € 1 400,00
€ 1 380,00 € 1 610,00

Ik kan niet naar alle sessies komen, wat nu?

Neem contact met ons op. Waarschijnlijk is er de mogelijkheid om de sessie op een andere locatie of een ander tijdstip in te halen.

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. U mag altijd een collega in uw plaats laten deelnemen. Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wilt u van de KMO-portfeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat u de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doet u dit niet, dan bestaat het risico dat u de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. U kan een subsidieaanvraag indienen tot 14 kalenderdagen na de start van de prestaties. Na deze termijn kan u geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heeft u uw identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaarlezer nodig. Indien u nog nooit de KMO portefeuille heeft aangevraagd kan het twee weken duren voordat uw aanvraag rond is. Breng uw aanvraag dus in orde wanneer u zich aanmeldt! U heeft enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kunt u ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, uw identiteitskaart of storingen, kunt u contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer u inschrijft ontvangt u automatisch een factuur.

Indien u geen gebruikt maakt van de KMO portefeuille dient u het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET te voldoen.

Indien u gebruik maakt van de de KMO portefeuille, betaalt u enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaalt u via de KMO portefeuille aan KMOnet. U maakt uw aandeel over naar de KMO portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kunt u de rest van uw factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET.


Geen antwoord op uw vraag?

Bel ons of stel uw vraag via dit fomulier

Met al uw vragen kunt u ook terecht op ons telefoonnummer +32 (0)2 21 22 613