Hou me op de hoogte

Effectief realiseren van uw strategie.

Uw strategie voor 2017: u heeft ze duidelijk in uw hoofd. Maar is die ook zo duidelijk voor uw
medewerkers? Onderzoek toont aan dat gemiddeld 60% van de strategie niet gerealiseerd wordt.
Scoort u beter of slechter dan het gemiddelde? Dit Inspiration Seminar wordt gevolgd door een
Masterclass Strategie, voor wie zelf aan de slag wil en zijn strategie wil uitwerken en realiseren.

Voor wie?

Ondernemers die werk willen maken van hun strategie.

 

"Het is een geweldig gevoel om met een uitgewerkte strategie thuis te komen"!

Kennen uw medewerkers uw strategie?

Heeft u uw strategie voor de komende 5 jaar al uitgestippeld? Hoeveel % van uw strategisch plan werd er in de voorbije 12 maanden effectief gerealiseerd? En als we met uw medewerkers zouden praten, hoeveel van hen zouden uw strategie correct kunnen toelichten? Iedereen is het erover eens dat strategie een heel belangrijk aspect van de bedrijfsvoering is. En de meeste ondernemers hebben wel ergens een ‘strategisch plan’ liggen. Maar hoeveel tijd en energie investeert u in de uitvoering van die strategie?

In dit Inspiration Seminar tonen we u wat de sleutelelementen zijn van een goede strategie en nog veel belangrijker: hoe u die strategie omzet in enthousiasme en daden van uw medewerkers die moeten leiden tot de gewenste bedrijfsresultaten.

Programma in detail

1. STRATEGIE IN DE PRAKTIJK

In deel 1 leert u wat de belangrijke onderdelen van een goede strategie zijn aan de hand van praktische voorbeelden. Jeroen blijft ver weg van de
theorie en maakt strategie concreet.

• Wat is de kern van elke goede strategie?
• Welke vragen moet elke ondernemer zich stellen?
• Praktische voorbeelden


2. STRATEGIE-IMPLEMENTATIE: VAN POWERPOINT NAAR PRAKTIJK

In deel 2 krijgt u tips om uw strategie in de praktijk te brengen.

• Hoe communiceer ik mijn strategie best?
• Waarom is veranderen zo moeilijk?

 

 

 

 

Jeroen de Flander
Docent: Jeroen de Flander

Jeroen De Flander is een van de meest invloedrijke denkers ter wereld op het vlak van strategie-implementatie. Hij is gastprofessor aan de London Business School, Tias en Solvay en een veelgevraagde keynote speaker in meer dan veertig landen. Hij deelde het podium met verschillende topnamen zoals Michael Porter, Roger Martin, Robert Kaplan en Costas Markides. De Flander is één van de vijf bestverkopende business-auteurs van België. Zijn eerste boek, Strategy Execution Heroes, bereikte de Amazon-bestsellerlijst in vijf landen en werd genomineerd voor Management Boek van het Jaar 2012 in Nederland. Zijn tweede boek The Execution Shortcut bereikte de Amazon top 3 in zijn categorie.

Meer over Jeroen de Flander »

Prijzen

Deze prijzen zijn all-in: een aangename en professionele locatie, colleges en begeleiding door de experts-docenten. Cursusmateriaal, parking, dranken en een beperkte broodjeslunch worden gratis aangeboden. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
 
UNIZO-lid € 350,00
Geen lid € 450,00
Enkel als u gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 245,00 € 280,00
€ 315,00 € 360,00

"Het is een geweldig gevoel om met een uitgewerkte strategie thuis te komen"!

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. Je mag altijd een collega in je plaats laten deelnemen. Gelieve elke wijziging in die zin via mail door te geven aan info@ondernmersacademie.be.
Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wil je van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat je de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doe je dit niet, dan bestaat het risico dat je de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. Je kan een subsidieaanvraag indienen tot 14 kalenderdagen na de start van de prestaties. Na deze termijn kan je geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heb je je identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaarlezer nodig. Indien je nog nooit de KMO-portefeuille hebt aangevraagd kan het twee weken duren voordat je aanvraag rond is. Breng je aanvraag dus in orde wanneer je je aanmeldt! Je hebt enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, je identiteitskaart of storingen, kan je contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer je inschrijft ontvang je automatisch een factuur.

Indien je geen gebruikt maakt van de KMO-portefeuille dien je het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET NV te voldoen.

Indien je gebruik maakt van de de KMO-portefeuille, betaal je enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET NV. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaal je via de KMO-portefeuille aan KMONET NV. Je maakt je aandeel over naar de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kan je de rest van je factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET NV.


Geen antwoord op uw vraag?

Bel ons of stel uw vraag via dit fomulier

Met al uw vragen kunt u ook terecht op ons telefoonnummer +32 (0)2 21 22 613