Hou me op de hoogte

"Zelfkennis is het begin van alle wijsheid” - onze eigen persoonlijkheid bepaalt voor een groot stuk wie we zijn, hoe we reageren, wat ons motiveert. We weten wanneer we “in ons element” zijn en we maken ons verwijten als we een minder mooie kant hebben laten zien.

Krijg een duidelijk inzicht in uw eigen persoonlijkheid en in die van anderen en ontdek hoe u met meer impact kan samenwerken met andere persoonlijkheden, hoe u het engagement van uw medewerkers kan verhogen door middel van feedback, coaching en duidelijke doelen!

 

Leading me - persoonlijk leiderschap met INSIGHTS (1/2)

"Zelfkennis is het begin van alle wijsheid” - onze eigen persoonlijkheid bepaalt voor een groot stuk wie we zijn, hoe we reageren, wat ons motiveert. We weten wanneer we “in ons element” zijn en we maken ons verwijten als we een minder mooie kant hebben laten zien (bv. te veel of te weinig assertief geweest).

In de twee sessies van dit eerste deel gaan we aan de slag met de INSIGHTS-methodiek. INSIGHTS is een toegankelijk persoonlijkheidsmodel dat toelaat om een beter begrip te krijgen van de eigen motivatoren en stijl van communicatie. Het verklaart waarom u op bepaalde momenten op de ene of de andere manier reageert, waarom u soms in stressmodus gaan. We vertrekken van uw sterke punten en gaan aan de slag om die eigenschappen die beter kunnen, verder te ontwikkelen.

De INSIGHTS-methodiek helpt u ook om op een praktische manier beter inzicht te krijgen in de persoonlijkheid van anderen. Waarom komen we met de ene persoon beter overeen dan met de andere? Hoe zorgen we dat we impact creëren op bepaalde mensen? Ook dat komt aan bod.

 

Leading me - persoonlijk leiderschap met INSIGHTS (2/2)

Na deze twee sessies hebt u een duidelijk inzicht in uw eigen persoonlijkheid en in die van anderen. En u weet hoe u met meer impact kan samenwerken met andere persoonlijkheden.

Leading others - teamleiderschap, bouwen aan echt engagement (1/2)

Voortbouwend op de inzichten uit de vorige sessies (persoonlijk leiderschap met INSIGHTS) gaan we in de twee sessies van dit tweede deel aan de slag met teamleiderschap en engagement; engagement gedefinieerd als: de mate waarin iemand gemotiveerd is én bijdraagt aan de resultaten van de organisatie. Uiteraard is niet iedereen even sterk geëngageerd. Aan de hand van een praktisch model brengen we de mate van engagement van uw medewerkers in kaart en reiken technieken aan om dat engagement te verhogen door middel van feedback, coaching en duidelijke doelen.

Deze en nog andere toepassingen rond engagement komen ruim aan bod
• Hoe geeft u impactvol feedback?
• Hoe gaat u om met emotionele reacties?
• Hoe coacht u uw medewerker naar een beter resultaat?
• Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers de juiste focus bewaren?
• Hoe zorgt u ervoor dat u een motiverende leider bent?

Leading others - teamleiderschap, bouwen aan echt engagement (2/2)

Om de praktische vertaalslag te maken, wordt deze sessie doorspekt met concrete cases. We nodigen u zeker uit om zelf een concrete case uit uw organisatie mee te brengen. Zo kan u na de opleiding meteen concreet aan de slag richting succes!

Pim Vandijck
Docent: Pim Vandijck

Pim Vandijck is initiatiefnemer van Positiviteit.be, energieleverancier in bedrijven, positivist, coach, workshopfacilitator en learnivator. Pim is de ideale partner voor organisaties die de samenleving binnen de eigen organisatie en de samenwerking met anderen willen verbeteren vanuit de overtuiging dat een duurzame samenwerking leidt tot meer efficiëntie, meer innovatie, meer tevredenheid en dus ook betere bedrijfsresultaten.

Meer over Pim Vandijck »

Prijzen

Deze prijzen all-in: colleges en begeleiding door de experts-docenten. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
 
UNIZO-lid € 1 200,00
Geen lid € 1 400,00
Enkel als u gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 720,00 € 840,00
€ 840,00 € 980,00

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. U mag altijd een collega in uw plaats laten deelnemen. Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wilt u van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat u de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doet u dit niet, dan bestaat het risico dat u de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. U kan een subsidieaanvraag indienen tot 14 kalenderdagen na de start van de prestaties. Na deze termijn kan u geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heeft u uw identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaarlezer nodig. Indien u nog nooit de KMO-portefeuille heeft aangevraagd kan het twee weken duren voordat uw aanvraag rond is. Breng uw aanvraag dus in orde wanneer u zich aanmeldt! U heeft enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kunt u ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, uw identiteitskaart of storingen, kunt u contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer u inschrijft ontvangt u automatisch een factuur.

Indien u geen gebruikt maakt van de KMO-portefeuille dient u het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET NV te voldoen.

Indien u gebruik maakt van de de KMO-portefeuille, betaalt u enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET NV. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaalt u via de KMO-portefeuille aan KMONET NV. U maakt uw aandeel over naar de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kunt u de rest van uw factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET NV.


Geen antwoord op uw vraag?

Bel ons of stel uw vraag via dit fomulier

Met al uw vragen kunt u ook terecht op ons telefoonnummer +32 (0)2 21 22 613