Hou me op de hoogte

Gespecialiseerde managementopleidingen voor Tandartsen

Na het grote succes van deze reeks in de afgelopen vier jaren, volgt een nieuwe editie van deze unieke opleiding op maat van zelfstandige zorgverstrekkers. Alle facetten van het professioneel leiden van een praktijk komen aan bod. Van visie, organisatie, communicatie en innovatie tot financiering en personeelsbeleid. Kortom, de broodnodige bagage voor de geslaagde zelfstandige zorgverstrekkers!

Er is ruimschoots mogelijkheid tot vraagstelling, interactie en begeleiding. Tijdens het gezamenlijke lunchmoment kunt u in dialoog gaan met zorgverstrekkers uit de andere disciplines.

De Masterclasses Zorgmanagement worden afzonderlijk per beroepsgroep gedoceerd op dezelfde locatie. Zo bent u verzekerd van een opleiding met praktijkvoorbeelden specifiek voor tandartsen. Voor deze opleiding worden accreditaties permanente vorming aangevraagd.

Leden van VVT ontvangen een korting van €150. Gebruik hiervoor bij inschrijving kortingscode TAN2019.

In samenwerking met:

 

 

FINANCIEEL MANAGEMENT

U leert meepraten met uw boekhouder: In hoeverre ben ik echt op de hoogte van hoe al die begrippen een invloed hebben op mijn dagelijkse praktijkvoering? Wat zeggen een balans en resultatenrekening over mijn praktijk, cashflow, jaarrekening, financiële analyse, budget … ? Hoe kijkt een bankier naar uw balans bij een kredietaanvraag?

Docent: Freddy Van Bogget
Meer over Freddy Van Bogget »
Docent: Femke Declercq
Meer over Femke Declercq »

PERSONEELSMANAGEMENT & STRATEGIE EN MARKETING

Denkt u eraan om personeel aan te werven of bent u al leidinggevende? Leer dan hoe u een goede leidinggevende wordt en hoe te evalueren en motiveren. U ontvangt ook een overzicht van  verschillende samenwerkingsmodellen.

U leert hoe u een praktijk met een visie runt. Door u af te vragen waar u naartoe wilt met uw praktijk, stelt u uw eigen visie op. Wat is de rol en het doel van een eigen website? En hoe pak ik sociale media aan? Wat is de impact van de deontologie op mijn communicatie en marketing?

Docent: Ilse Verschueren
Meer over Ilse Verschueren »
Docent: Frederik De Wachter
Meer over Frederik De Wachter »

PRAKTIJKMANAGEMENT & ASSOCIATIE

Inkomsten, kosten en belastingen in een praktijk: geen zorgen over belastingen en sociale bijdragen. Btw in de zorgsector? Wanneer is de vennootschap voor mij interessant? En hoe haal ik dan geld uit de vennootschap? Wat zijn alternatieve verloningstechnieken?

Wat zijn de vele voordelen van associaties? Aan welke cruciale aspecten moet er gedacht worden vooraleer er van start kan worden gegaan? Zijn de verwachtingen van alle partijen dezelfde, welke rechtsvorm wordt gekozen, hoe wordt de verloning geregeld?

Docent: Griet Pelgrims
Meer over Griet Pelgrims »

TIMEMANAGEMENT & STRESS EN BURN-OUTPREVENTIE

Als tandarts is timemanagement altijd een uitdaging. Hoe kunt u uw tijd beter beheren op vlak van effectiviteit, kwaliteit en productiviteit? U leert omgaan met uitdagingen, veranderingen, burn-out, gezin, vrije tijd, nieuwe impulsen …

Tandartsen en specialisten zijn erg kwetsbaar voor burn-out. U wapent zich om uzelf te helpen door uw competenties te ontdekken en stress te beperken, en vervolgens uitgerust – in plaats van uitgeblust – anderen te helpen burn-out en stress aan te pakken.

Docent: Marieke Impens
Meer over Marieke Impens »
Docent: Corinne Reynders
Meer over Corinne Reynders »

INNOVATIEF MANAGEMENT

Reorganisaties, meer doen met minder en meer (online) concurrentie. Wat zijn de eisen en de verwachtingen van uw toekomstige patiënten? Hoe kunt u uw praktijk  voorbereiden op de toekomst? Wat zal de basis van “best practices & cross industry inspiration” betekenen voor de inzichten in mijn praktijk? Eén antwoord: Innoveren!

Docent: Erik van den Dobbelsteen
Meer over Erik van den Dobbelsteen »

Prijzen

Deze prijzen zijn all-in: een aangename en professionele locatie, colleges en begeleiding door de experts-docenten. Cursusmateriaal, parking, dranken en een beperkte broodjeslunch worden gratis aangeboden. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
 
UNIZO-lid € 750,00
Geen lid € 900,00
Enkel als je gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 525,00 € 600,00
€ 630,00 € 720,00

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. Je mag altijd een collega in je plaats laten deelnemen. Gelieve elke wijziging in die zin via mail door te geven aan info@ondernmersacademie.be.
Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wil je van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat je de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doe je dit niet, dan bestaat het risico dat je de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. Je kan een subsidieaanvraag indienen tot uiterlijk 14 kalenderdagen na de start van een offline opleiding  of tot uiterlijk 14 dagen na de inschrijving op een abonnement van de Online Ondernemersacademie. Na deze termijn kan je geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heb je je identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaartlezer nodig. Indien je nog nooit de KMO-portefeuille hebt aangevraagd kan het twee weken duren voordat je aanvraag rond is. Breng je aanvraag dus in orde wanneer je je aanmeldt! Je hebt enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, je identiteitskaart of storingen, kan je contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer je inschrijft ontvang je automatisch een factuur.

Indien je geen gebruikt maakt van de KMO-portefeuille dien je het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET NV te voldoen.

Indien je gebruik maakt van de KMO-portefeuille, betaal je enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET NV. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaal je via de KMO-portefeuille aan KMONET NV. Je maakt je aandeel over naar de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kan je de rest van je factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET NV.


Geen antwoord op je vraag?

Bel ons of stel je vraag via dit fomulier