Locatie

Inschrijven voor deze opleiding

Gespecialiseerde managementopleidingen voor de Vrije Beroeper in de zorg

Na het grote succes van deze reeks in 2015, wordt deze unieke opleiding op maat van tandartsen voortgezet. Alle facetten van het professioneel leiden van een praktijk komen aanbod. Kortom, de broodnodige baggage voor de geslaagde vrije beroeper in de zorg!

De academische opleiding van een tandarts is vooral gericht op het verwerven van klinische en wetenschappelijke competenties.De Ondernemersacademie biedt u hét basispakket aan om als zelfstandig zorgverstrekker uw praktijk én onderneming professioneel te leiden. Alle belangrijke facetten komen aan bod: Financieel management, personeelsmanagement, het zich positioneren in de markt, hetorganiseren van een praktijk of werkplek.

De Masterclasses Zorgmanagement worden afzonderlijk per beroepsgroep gedoceerd op dezelfde locatie. Zo bent u verzekerd van een opleiding met praktijkvoorbeelden specifiek voor tandartsen. Voor deze opleiding werden accreditaties permanente vorming aangevraagd.

In samenwerking met:

 

(R)evolutie in de zorg
16 september 2017 van 09:00 tot 13:15

Reorganisaties, meer doen met minder en meer (online) concurrentie. Wat zijn de eisen en de verwachtingen van uw toekomstige patiënten?
Hoe kunt u uw praktijk voorbereiden op de toekomst? Wat zal de basis van “best practices & cross industry inspiration” betekenen voor de inzichten in mijn praktijk?

Docent: Erik van den Dobbelsteen

Praktijkmanagement
07 oktober 2017 van 09:00 tot 13:15

  • Associëren: opportuniteiten en valkuilen (10 tips om succesvol samen te werken; Persoonlijke mindset en competenties)
  • Overzicht samenwerkingsmodellen, welke rechtsvorm: eenmanszaak of vennootschap
  • De associatie in de praktijk: duiding via cases (verdeelsleutel, Bestuur en besluitvorming, in- en uitstapregelingen).
  • Waardering en overdracht van een tandartsenpraktijk

Docent: Filip Dergent

Stress & burn-out preventie
21 oktober 2017 van 11:15 tot 13:15

Tandartsen en specialisten zijn erg kwetsbaar voor burn-out. U wapent zich om uzelf te helpen uw competenties te ontdekken en stress te beperken, en vervolgens uitgerust – in plaats van uitgeblust – anderen te helpen burn-out en stress aan te pakken.

Docent: Paul Smits

 

Docent: Paul Smits
Meer over Paul Smits »

HR Management
21 oktober 2017 van 09:00 tot 11:00

Denkt u er aan om personeel aan te werven of bent u al leidinggevende?
Leer dan hoe u een goede leidinggevende wordt en hoe te evalueren en motiveren.

Docent: Charlotte Pollet

Financieel Management
18 november 2017 van 09:00 tot 13:15

U leert meepraten met uw boekhouder: In  hoeverre ben ik er echt van op de hoogte hoe al die begrippen een invloed hebben op  mijn dagelijkse praktijkvoering? Wat zeggen  een balans en resultatenrekening over mijn  praktijk, cash-flow, jaarrekening, financiële  analyse, budget,…?

Docent: Steven De Boeck & Freddy Van Bogget

Strategie & Marketing
09 december 2017 van 09:00 tot 13:15

U leert hoe u een praktijk met een visie runt. Door u af te vragen waar u naar toe wilt met  uw praktijk, stelt u uw eigen visie op. Ook wordt bekeken of u een businessplan nodig heeft en hoe u daar precies aan begint.

Waar staat uw praktijk voor en hoe vertaalt u uw businessplan in uw communicatie. Wat  is de rol en het doel van een eigen website?

En hoe pak ik sociale media aan? Wat is de  impact van de deontologie op mijn communicatie  en marketing?

Docent: Peter Desmyttere

Rode Bol, Gent 16/09/2017 - 09/12/2017 6 sessies

Prijzen

Deze prijzen all-in: een aangename en professionele locatie, colleges en begeleiding door de experts-docenten, cursusmateriaal, catering en parking. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
 
UNIZO-lid € 900,00
Geen lid € 900,00
Enkel als u gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 540,00 € 630,00
€ 540,00 € 630,00

Rode Bol, Gent

Sint-denijslaan 489
9000 Gent

Ik kan niet naar alle sessies komen, wat nu?

Neem contact met ons op. Waarschijnlijk is er de mogelijkheid om de sessie op een andere locatie of een ander tijdstip in te halen.

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. U mag altijd een collega in uw plaats laten deelnemen. Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wilt u van de KMO-portfeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat u de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doet u dit niet, dan bestaat het risico dat u de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. U kan een subsidieaanvraag indienen tot 14 kalenderdagen na de start van de prestaties. Na deze termijn kan u geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heeft u uw identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaarlezer nodig. Indien u nog nooit de KMO portefeuille heeft aangevraagd kan het twee weken duren voordat uw aanvraag rond is. Breng uw aanvraag dus in orde wanneer u zich aanmeldt! U heeft enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kunt u ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, uw identiteitskaart of storingen, kunt u contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer u inschrijft ontvangt u automatisch een factuur.

Indien u geen gebruikt maakt van de KMO portefeuille dient u het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET te voldoen.

Indien u gebruik maakt van de de KMO portefeuille, betaalt u enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaalt u via de KMO portefeuille aan KMOnet. U maakt uw aandeel over naar de KMO portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kunt u de rest van uw factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET.


Geen antwoord op uw vraag?

Bel ons of stel uw vraag via dit fomulier

Met al uw vragen kunt u ook terecht op ons telefoonnummer +32 (0)2 21 22 613