Locatie

Inschrijven voor deze opleiding

Verhoog uw verkoopkracht en scoor meer business!

Heeft u het gevoel dat er meer verkoop in uw bedrijf zit, dan u er vandaag uithaalt? Doen klanten soms moeilijk over uw prijzen en verliest u weleens orders die u eigenlijk had moeten winnen? Wilt u snel meer verkoopkansen verzilveren maar vindt u de tijd niet voor een langlopende training?

Dan is het SALES BOOTCAMP ‘Sterker verkopen in 1 dag' precies wat u zoekt. In 1 inspirerende belevingsdag leert u hoe u een commerciële doorbraak maakt.

Voor wie?

Iedereen die klanten werft, verkoopgesprekken voert of in een commerciële omgeving presteert. Voor alle sectoren en marktsegmenten, profit of non-profit.

Bekijk hier de getuigenissen van de enthousiaste deelnemers aan de Masterclass Sales

 

 

 

 

 

Sales Seminar
29 oktober 2020 van 10:00 tot 19:00

IN 1 DAG ONTDEKT U HOE U:

 • Continu koopklare klanten aantrekt en bestaande relaties versterkt.
 • Meer bereikt met uw eigen, natuurlijke verkoopstijl.
 • Effectiever orders binnenhaalt, zonder druk en onnodige toegevingen.
 • De power ontwikkelt om uw commerciële comfortzone te vergroten.

... en veel meer!

REKEN OP:

 

 • Een productief leermoment waaraan u veel plezier beleeft.
 • Concrete, bewezen stappen die u meteen kunt zetten.
 • Networking. Via activiteiten leert u alle deelnemers spontaan kennen.
 • Een onvergetelijke dag op een unieke, centrale locatie!

U KRIJGT:

 • Een ‘doeboek' vol hapklare tips, tools en strategieën.
 • Een actieplan om het geleerde vlot op uw bedrijf toe te passen.
 • De ‘Praktijkpocket Sales' om uzelf verder te coachen na de sessie.

Het SALES BOOTCAMP is het meest intensieve verkoopseminar in Vlaanderen. U verwerft er knowhow die u nergens anders vindt en u levenslang opbrengt! Na deze opleiding verkoopt u met meer impact, winst en voldoening!

Yves Roelens
Docent: Yves Roelens

Yves Roelens oefent ondernemers, leidinggevenden en verkopers in de verkoopkunst. Hij helpt hen makkelijker klanten maken en meer verkopen met hogere winst. Sedert 2012 verzorgde hij seminars voor meer dan 3800 deelnemers en trainde hij binnen zeer uiteenlopende bedrijven en branches. Uit die nauwe voeling met de dagelijkse verkooppraktijk distilleert hij bewezen methodes die direct meer verkoopsucces garanderen.

Meer over Yves Roelens »
Ter Elst, Edegem 29/10/2020 - 29/10/2020 1 sessies

Prijzen

Deze prijzen zijn all-in: een aangename en professionele locatie, colleges en begeleiding door de experts-docenten. Cursusmateriaal, parking, dranken en een beperkte broodjeslunch worden gratis aangeboden. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
 
UNIZO-lid € 550,00
Geen lid € 650,00
Enkel als u gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 385,00 € 440,00
€ 455,00 € 520,00

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. U mag altijd een collega in uw plaats laten deelnemen. Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wilt u van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat u de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doet u dit niet, dan bestaat het risico dat u de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. U kan een subsidieaanvraag indienen tot 14 kalenderdagen na de start van de prestaties. Na deze termijn kan u geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heeft u uw identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaarlezer nodig. Indien u nog nooit de KMO-portefeuille heeft aangevraagd kan het twee weken duren voordat uw aanvraag rond is. Breng uw aanvraag dus in orde wanneer u zich aanmeldt! U heeft enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kunt u ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, uw identiteitskaart of storingen, kunt u contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer u inschrijft ontvangt u automatisch een factuur.

Indien u geen gebruikt maakt van de KMO-portefeuille dient u het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET NV te voldoen.

Indien u gebruik maakt van de de KMO-portefeuille, betaalt u enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET NV. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaalt u via de KMO-portefeuille aan KMONET NV. U maakt uw aandeel over naar de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kunt u de rest van uw factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET NV.


Geen antwoord op uw vraag?

Bel ons of stel uw vraag via dit fomulier

Met al uw vragen kunt u ook terecht op ons telefoonnummer +32 (0)2 21 22 613