Locatie

Inschrijven voor deze opleiding

Verhoog je verkoopkracht en scoor meer business!

Heb je het gevoel dat er meer verkoop in je bedrijf zit, dan je er vandaag uithaalt? Doen klanten soms moeilijk over je prijzen en verlies je weleens orders die je eigenlijk had moeten winnen? Wil je snel meer verkoopkansen verzilveren maar vind je de tijd niet voor een langlopende training?

Dan is het SALES BOOTCAMP ‘Sterker verkopen in 1 dag' precies wat je zoekt. In 1 inspirerende belevingsdag leer je hoe je een commerciële doorbraak maakt.

Voor wie?

Iedereen die klanten werft, verkoopgesprekken voert of in een commerciële omgeving presteert. Voor alle sectoren en marktsegmenten, profit of non-profit.

Bekijk hier de getuigenissen van de enthousiaste deelnemers aan de Masterclass Sales

Extra

Volg met een gerust gemoed onze opleidingen. We passen alle hygiëne- en veiligheidsmaatregelen strikt toe.
Ook de inhoud van het Inspiration Seminar is coronaproof. De docent zal aandacht besteden aan de gevolgen van de pandemie.

 

 

 

 

Sales Seminar
29 oktober 2020 van 10:00 tot 19:00

IN 1 DAG ONTDEK JE HOE JE:

 • Continu koopklare klanten aantrekt en bestaande relaties versterkt.
 • Meer bereikt met je eigen, natuurlijke verkoopstijl.
 • Effectiever orders binnenhaalt, zonder druk en onnodige toegevingen.
 • De power ontwikkelt om je commerciële comfortzone te vergroten.

... en veel meer!

REKEN OP:

 

 • Een productief leermoment waaraan je veel plezier beleeft.
 • Concrete, bewezen stappen die je meteen kunt zetten.
 • Networking. Via activiteiten leer je alle deelnemers spontaan kennen.
 • Een onvergetelijke dag op een unieke, centrale locatie!

JE KRIJGT:

 • Een ‘doeboek' vol hapklare tips, tools en strategieën.
 • Een actieplan om het geleerde vlot op je bedrijf toe te passen.
 • De ‘Praktijkpocket Sales' om jezelf verder te coachen na de sessie.

Het SALES BOOTCAMP is het meest intensieve verkoopseminar in Vlaanderen. Je verwerft er knowhow die je nergens anders vindt en levenslang opbrengt! Na deze opleiding verkoop je met meer impact, winst en voldoening!

Yves Roelens
Docent: Yves Roelens

Yves Roelens oefent ondernemers, leidinggevenden en verkopers in de verkoopkunst. Hij helpt hen makkelijker klanten maken en meer verkopen met hogere winst. Sedert 2012 verzorgde hij seminars voor meer dan 3800 deelnemers en trainde hij binnen zeer uiteenlopende bedrijven en branches. Uit die nauwe voeling met de dagelijkse verkooppraktijk distilleert hij bewezen methodes die direct meer verkoopsucces garanderen.

Meer over Yves Roelens »
Rode Bol, Gent 26/10/2020 - 26/10/2020 1 sessies
Ter Elst, Edegem 29/10/2020 - 29/10/2020 1 sessies
Rode Bol, Gent 22/04/2021 - 22/04/2021 1 sessies

Prijzen

Deze prijzen zijn all-in: een aangename en professionele locatie, colleges en begeleiding door de experts-docenten. Cursusmateriaal, parking, dranken en een beperkte broodjeslunch worden gratis aangeboden. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
 
UNIZO-lid € 550,00
Geen lid € 650,00
Enkel als je gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 385,00 € 440,00
€ 455,00 € 520,00

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. Je mag altijd een collega in je plaats laten deelnemen. Gelieve elke wijziging in die zin via mail door te geven aan info@ondernmersacademie.be.
Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wil je van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat je de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doe je dit niet, dan bestaat het risico dat je de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. Je kan een subsidieaanvraag indienen tot uiterlijk 14 kalenderdagen na de start van een offline opleiding  of tot uiterlijk 14 dagen na de inschrijving op een abonnement van de Online Ondernemersacademie. Na deze termijn kan je geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heb je je identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaartlezer nodig. Indien je nog nooit de KMO-portefeuille hebt aangevraagd kan het twee weken duren voordat je aanvraag rond is. Breng je aanvraag dus in orde wanneer je je aanmeldt! Je hebt enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, je identiteitskaart of storingen, kan je contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer je inschrijft ontvang je automatisch een factuur.

Indien je geen gebruikt maakt van de KMO-portefeuille dien je het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET NV te voldoen.

Indien je gebruik maakt van de KMO-portefeuille, betaal je enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET NV. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaal je via de KMO-portefeuille aan KMONET NV. Je maakt je aandeel over naar de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kan je de rest van je factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET NV.


Geen antwoord op je vraag?

Bel ons of stel je vraag via dit fomulier