Locatie

Inschrijven voor deze opleiding

In 5 weken naar meer winstgevende verkoop!

Wilt u snel impactvoller verkopen met meer winst? Dan is de Sales Masterclass Cyclus 3.0 iets voor u! In deze intensieve salesopleiding leidt toptrainer Yves Roelens u naar hogere verkoopprestaties. U versterkt uw parate verkoopvaardigheden en realiseert tijdens de training al tastbaar rendement.

Deelnemers scoorden de eerdere edities van dit programma extreem hoog. Deze sterke waardering was vooral te danken aan de directe resultaten die deze training teweegbrengt.
Tijdens de laatste editie werd in één groep meer dan 750.000 euro extra verkoop gerealiseerd!  

Bekijk hieronder de reacties van de ondernemers en salesprofessionals die eerder deelnamen. U hoort het van hen: deze cursus is een must voor wie vooruit wil in de verkoop!

Eerst eens kennismaken met Yves Roelens? Volg dan het Bootcamp Sales Seminar.

Deze 5 dagen waren voor mij een 'once in a lifetime experience'. Het was een intensieve, motiverende trainign met kant-en-klare antwoorden die je direct kan gebruiken in je business - Michel Seeger, CEO Rederij Franlis

5 lange, intensieve opleidingsdagen die me veel kracht, visie en extra salestechnieken hebben gegeven! Deze training was voor mij een openbaring. Ook ervaren ondernemers en verkopers kunnen hier heel veel uithalen - Kim Baetens, Accountmanager De Lijn

Voor wie?

Ambitieuze ondernemers en gedreven verkopers die snel en continu meer winst willen realiseren. Iedereen die klanten werft, verkoopgesprekken voert of in een commerciële omgeving presteert. Voor alle sectoren en marktsegmenten, profit of non-profit.

 


 

 

De Sales Cyclus 3.0 werd ontwikkeld door Yves Roelens en wordt ook door hem gedoceerd.
In deze video kenschetsen ondernemers, verkopers en salesmanagers Yves Roelens als trainer.

 

Mind Power
28 mei 2020 van 09:00 tot 19:00

Mindset

Verkoopsucces = 80% ‘attitude’ en slechts 20% ‘verkoopvaardigheid’. Verkopen is dus grotendeels een psychologisch spel. Velen weten perfect wat te
doen maar doen het niet omdat hun ingesteldheid tegenwerkt. Meesterschap over wat u blokkeert en beweegt is een must voor succes in sales!

Om te verkopen, moet u ook de weg vinden naar het hart en het verstand van uw klanten. Hiertoe moet u hun reactie kunnen inschatten op uw gedrag, uw gespreksstijl, en uw aanbod. Met inzicht in uw eigen psychologie en die van anderen verkoopt u - minstens - 10 keer krachtiger!

Power routines

Sterk verkopen vraagt veel energie. Met een slimme levensstijl hebt u elke dag de power om het beste uit uzelf en uw tijd te halen. Daarbij heeft uw fysieke vitaliteit een bijzonder grote invloed op uw voorkomen, uw zelfvertrouwen en de onmiddellijke indruk die u op anderen maakt.

Hoe energieker u bent, hoe weerbaarder u bent tegen de stress/druk die inherent is aan actief verkopen. In dit onderdeel traint u de powerroutines die u de veerkracht, de passie en de drive geven om uw ambities waar te maken. Tenslotte is 'daadkracht' het belangrijkste goed van elke ondernemer!

Marketing en prospectie
04 juni 2020 van 09:00 tot 19:00

Leads genereren

Constant kopers vinden en binnenhalen, vormt de basis van uw verkoopsucces. Hoe beter en gerichter u dat doet, hoe meer winst u draait. Gebrekkige marketing en prospectie creëren ups en downs in de verkoopcijfers, vernietigen de gemoedsrust en resulteren in onhoudbare bedrijven. In dit cursusdeel leert u een 'volle pijplijn' aanhouden. U krijgt te zien hoe u een constante instroom van nieuwe klanten activeert. U ontdekt hoe u kansen creëert en verzilvert. Het doel? Uw inkomsten accuraat voorspelbaar maken en uw controle over uw bedrijfsgroei maximaliseren!

Commerciële gesprekskunst
11 juni 2020 van 09:00 tot 19:00

Scoren met uw verkoopsgesprekken

In dit luik leert u meer dan de fijne kneepjes van de commerciële gesprekskunst. U maakt een systematische verkoopaanpak eigen die perfect aansluit op uw natuurlijke stijl. U traint om van prospecten loyale kopers te maken en om meer te verkopen aan bestaande klanten. Van het vertrouwen winnen van de klant, tot het oplossen van bezwaren en het sluiten van een deal: u leert scoren.

Kortom, u leert alles om meer business te pakken met uw verkoopgesprekken!

Winnende offertes schrijven en opvolgen / prijsbezwaren oplossen en onderhandelen
18 juni 2020 van 09:00 tot 19:00

Offertes

Offertes zijn meer dan prijslijsten. In tijden van hyperconcurrentie kunt u het zich echt niet langer permitteren om in een ouderwetse stijl te offreren! Voor u is uw offerte misschien het sluitstuk van de besprekingen maar voor uw klant is het juist het begin van zijn besluitvorming! Voor de klant koopt, vergelijkt hij uw aanbieding vaak met die van anderen. Uw offerte moet hem dus overtuigen – ook als u er niet bij bent. Na dit trainingsonderdeel voert u sterkere ‘verkoopgesprekken op papier’ . U schrijft en behandelt offertes die uw klant gewoonweg niet kan weigeren!

Prijsbezwaren

Vandaag reageren veel klanten (en zeker professionele inkopers) op een voorstel met prijsbezwaren. Veel verkopende ondernemers denken hierdoor dat hun prijzen te hoog zijn. Anderen zien het prijsverhaal als een te vermijden struikelblok, met alle gevolgen van dien…Dit stuk toont u het heldere onderscheid tussen echte en valse prijsobjecties. U leert prijsweerstand voorkomen en oefent krachtige 'bezwaarreflexen' zodat u kunt verkopen zonder margeverlies, ook al zit uw concurrent ver onder uw de prijs. U leert onderhandelen met finesse!

Zelfmanagement
25 juni 2020 van 09:00 tot 19:00

Organisatie en planning

Falen in het plannen, is plannen om te falen. In sales laat deze stelregel zich - meer dan elders - voelen! Prioriteiten stellen is noodzakelijk want u krijgt nooit alles gedaan wat u zou willen doen. Tijd omzetten in maximale meerwaarde is een wetenschap die elke succesvolle professional beheerst.

Hoe onderscheidt u winstgevende taken van uitstelbare of delegeerbare ‘bezigheden’? Hoe krijgt u meer gedaan met minder inspanning? Welke klanten krijgen voorrang op andere? In dit deel leert u de controle pakken over uw activiteiten, wat leidt naar een absolute topperformance.

Yves  Roelens
Docent: Yves Roelens

Yves Roelens oefent ondernemers, leidinggevenden en verkopers in de verkoopkunst. Hij helpt hen makkelijker klanten maken en meer verkopen met hogere winst. Sedert 2012 verzorgde hij seminars voor meer dan 3800 deelnemers en trainde hij binnen zeer uiteenlopende bedrijven en branches. Uit die nauwe voeling met de dagelijkse verkooppraktijk distilleert hij bewezen methodes die direct meer verkoopsucces garanderen.

Meer over Yves Roelens »
Rode Bol, Gent 28/05/2020 - 25/06/2020 5 sessies
Ter Elst, Edegem 12/11/2020 - 10/12/2020 5 sessies

Prijzen

Deze prijzen zijn all-in: een aangename en professionele locatie, colleges en begeleiding door de experts-docenten. Cursusmateriaal, parking, dranken en een beperkte broodjeslunch worden gratis aangeboden. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
 
UNIZO-lid € 2 850,00
Geen lid € 3 150,00
Enkel als u gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 1 995,00 € 2 280,00
€ 2 205,00 € 2 520,00

De Sales Cyclus 3.0 belooft directe (verkoop)resultaten. Makkelijk gezegd natuurlijk, want het papier is gewillig!
In deze video vertellen enkele ondernemers, verkopers en salesmanagers over de meerverkoop die ze tijdens de cursus realiseerden,
de impact van de training op hun werk, hun persoonlijke groei en die van hun team.

 

De Sales Cyclus 3.0 is een praktijkgerichte, 5-daagse verkooptraining waarin de deelnemers 60 actieve lesuren volgen.
In deze video vertellen ondernemers, verkopers en salesmanagers hoe ze de opleiding hebben ervaren.
Ze delen hun mening over de inhoud, de praktische inzetbaarheid ervan, de meerwaarde die ze uit de cursus haalden, de locatie, de sfeer, de setting en hun algemene beleving.

 

De Sales Cyclus 3.0 werd ontwikkeld door Yves Roelens en wordt ook door hem gedoceerd.
In deze video kenschetsen ondernemers, verkopers en salesmanagers Yves Roelens als trainer.

 

Deze 5 dagen waren voor mij een 'once in a liftime experience'.  Het was een intensieve, motiverende training met  kant-en-klare antwoorden die u direct kan gebruiken in uw business"
Michel Seeger, CEO ederij Franlis

Ik stond heel kritisch tegenover zo'n opleidingen maar schreef toch in.  Na allles wat ik heb geleerd en de extra verkoop die ik er intussen heb uitgehaald, ben ik 100% overtuigd.  Een echte aanrader!"
Jan Moens, Publisher Wieper Magazine

5 lange, intensieve opleidingsdagen die me veel kracht, visie en extra salestechnieken hebben gegeven!  Deze training was voor mij een openbaring.  Ook ervaren ondernemers en verkopers kunnen hier heel veel uithalen."
Kim Baetens, Accountmanager LijnCom

De inhoud van de opleiding en de manier van aanbrengen waren top!  Ik werd enorm geïnspireerd en hoor de trainer zelfs nu nog spreken terwijl ik aan het verkopen ben!"
Geert Van Buynder, AXA Bank-en Verzekeringskantoor

Ik heb heel veel van deze cursus opgestoken en ondervonden dat de inzichten en technieken echt werken.  Het was wereldniveau - dat meen ik "
Patrick Dumon, Zaakvoerder Contactiens-centrum Knokke

Tijdens de cyclus verkocht ik 10.000 eenheden van een product aan een klant die er normaal slechts 4.000 per jaar koopt! Het effect van deze training laat zich heel snel voelen!"
Joris Beeckman, Zaakvoerder JMB

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. U mag altijd een collega in uw plaats laten deelnemen. Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wilt u van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat u de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doet u dit niet, dan bestaat het risico dat u de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. U kan een subsidieaanvraag indienen tot 14 kalenderdagen na de start van de prestaties. Na deze termijn kan u geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heeft u uw identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaarlezer nodig. Indien u nog nooit de KMO-portefeuille heeft aangevraagd kan het twee weken duren voordat uw aanvraag rond is. Breng uw aanvraag dus in orde wanneer u zich aanmeldt! U heeft enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kunt u ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, uw identiteitskaart of storingen, kunt u contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer u inschrijft ontvangt u automatisch een factuur.

Indien u geen gebruikt maakt van de KMO-portefeuille dient u het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET NV te voldoen.

Indien u gebruik maakt van de de KMO-portefeuille, betaalt u enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET NV. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaalt u via de KMO-portefeuille aan KMONET NV. U maakt uw aandeel over naar de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kunt u de rest van uw factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET NV.


Geen antwoord op uw vraag?

Bel ons of stel uw vraag via dit fomulier

Met al uw vragen kunt u ook terecht op ons telefoonnummer +32 (0)2 21 22 613