Hou me op de hoogte

(Voor)verkopen doet u digitaal!

Leads vinden, expertise delen, een-op-een converseren met klanten en prospecten, afspraken maken ... een groot stuk van uw verkoop gebeurt digitaal, ook al sluit u de deal uiteindelijk tijdens een reëel gesprek. De reis die uw klant aflegt voor uw klant bij u koopt, gaat langs verschillende online en offline ‘ontmoetingsplaatsen’. Succesvolle social selling begint met herkenbare aanwezigheid op de juiste plekken.

Een goede digitale contentmarketing-strategie mikt op het uitbouwen van autoriteit in uw vakgebied. Dit is een makkelijk toepasbare contentmarketing-training, met natuurlijk een zeer belangrijke focus op return on investment.

Voor wie?
 

Iedere KMO-ondernemer bij wie klanten en opdrachten niet vanzelf binnenkomen is hierbij gebaat. En zelfs dan, u wilt hoe dan ook de auteur zijn van uw eigen klantenportefeuille.

Uw tijd waard:

  • U leert uzelf online te verkopen
  • Nieuwe leads haalt u digitaal binnen
  • U leert het verhaal van uw KMO pakkend te communiceren

(Voor)verkopen doet u digitaal!

  • De klantenreis: welke digitale raakvlakken overtuigen uw prospect om voor u te kiezen
  • Social selling is niet het sluiten van de deal, maar het openen van een klantrelatie
  • Uw onlinestrategie: een mix van personal branding, company branding, employer branding en social selling
  • Storytelling: leer het verhaal van uw kmo te brengen
  • Tips & Tricks om dicht bij uw prospecten te geraken
  • Uw verkoop boosten via LinkedIn en Twitter: het werkt!
  • Meet de return op uw online investering en vertaal die naar uw nieuwe salesstrategie

Docent: Anke Van Oosterhout
Meer over Anke Van Oosterhout »

Prijzen

Deze prijzen zijn all-in: een aangename en professionele locatie, colleges en begeleiding door de experts-docenten. Cursusmateriaal, parking, dranken en een beperkte broodjeslunch worden gratis aangeboden. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
 
UNIZO-lid € 350,00
Geen lid € 450,00
Enkel als je gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 245,00 € 280,00
€ 315,00 € 360,00

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. Je mag altijd een collega in je plaats laten deelnemen. Gelieve elke wijziging in die zin via mail door te geven aan info@ondernmersacademie.be.
Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wil je van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat je de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doe je dit niet, dan bestaat het risico dat je de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. Je kan een subsidieaanvraag indienen tot uiterlijk 14 kalenderdagen na de start van een offline opleiding  of tot uiterlijk 14 dagen na de inschrijving op een abonnement van de Online Ondernemersacademie. Na deze termijn kan je geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heb je je identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaartlezer nodig. Indien je nog nooit de KMO-portefeuille hebt aangevraagd kan het twee weken duren voordat je aanvraag rond is. Breng je aanvraag dus in orde wanneer je je aanmeldt! Je hebt enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, je identiteitskaart of storingen, kan je contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer je inschrijft ontvang je automatisch een factuur.

Indien je geen gebruikt maakt van de KMO-portefeuille dien je het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET NV te voldoen.

Indien je gebruik maakt van de KMO-portefeuille, betaal je enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET NV. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaal je via de KMO-portefeuille aan KMONET NV. Je maakt je aandeel over naar de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kan je de rest van je factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET NV.


Geen antwoord op je vraag?

Bel ons of stel je vraag via dit fomulier