Locatie

Inschrijven voor deze opleiding

Verhoog je resultaten, optimaliseer je prestaties en realiseer je talenten

Ga voor de gouden medaille als ondernemer samen met Olympisch- en UEFA-coach
Jef Brouwers en slechts 9 collega-ondernemers. Steek je nek uit boven het maaiveld. Leid je
mensen met je overtuiging. Laat je bedrijf intenser leven.
 

Zelfbewustzijn over hoe je als ondernemer in elkaar zit, maakt dat je succesvol met anderen kunt samenwerken.

De praktische en realiteitsgerichte aanpak van Jef Brouwers in zijn Masterclass Topcoach programma zal ook je inspireren. Topmanagers in talloze Belgische en internationale bedrijven delen ondertussen hun passie: mensen. Met hetzelfde engagement werkt Jef samen met topcoaches en topatleten om hun dromen te realiseren: medailles en overwinningen. De belangen in bedrijf en topsport zijn immers zodanig dat de vergelijking evident is. Het basiselement van je succes is het focussen op het potentieel van de persoon: dat van jezelf én van je medewerkers. Niet alleen om te zien waartoe iemand in staat is om vandaag te presteren, maar ook hoe we verborgen talenten kunnen ontwikkelen in de toekomst. Inzicht in jezelf krijgen is hierbij slechts het begin. Emotionele intelligentie groeit door zelfinzicht en het creëert de perfecte mentaliteit om anderen te motiveren. De uitstekende coach slaagt er zo in het beste uit zijn team te halen door talenten optimaal te benutten.

Leer jezelf kennen en haal alles uit je talent om het talent van je mensen in de verf te zetten en te optimaliseren.

Voor wie

KMO-ondernemers die ondernemen als topsport zien en hun dreamteam naar een gouden overwinning willen coachen. Ondernemers die het beste willen halen uit hun personeel, klanten en leveranciers.

Extra
Bij inschrijving ontvang je uitzonderlijk gratis toegang tot de Online Ondernemersacademie en dit van de eerste tot de laatste sessie van de opleiding. Ontdek hier alvast ons online leerplatform.

Volg met een gerust gemoed onze opleidingen. We passen alle hygiëne- en veiligheidsmaatregelen strikt toe.
Ook de inhoud van de Masterclass is coronaproof. De docent zal aandacht besteden aan de gevolgen van de pandemie.

Deze opleiding is heel diepgaand maar biedt ook echt waar voor uw geld.  Ik leer aan mezelf werken als bedrijfsleider, als persoon, maar ook hoe ik beter kan omgaan met personeel."
Dini Broothaerts - zaakvoerder Sergoyne Car-Parts

Ken jezelf
19 november 2020 van 09:30 tot 17:00

SCREENING YOU
Al voor deze opleiding van start gaat, krijg je huiswerk. Door het invullen van vragenlijsten over je achtergrond, persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen, kunnen de experten een zeer persoonlijke benadering garanderen. De uitgebreide rapporten die je ontvangt, vormen de basis voor deze Masterclass.

KEN UZELF

In module 1 leggen wij de basis voor je zelfkennis, basis van alle succes. Wij werken in deze TOP BUSINESS COACH workshops met een paar testen, waaronder de Profile XT (PXT). PXT is een instrument dat je informatie geeft over je denkstijlen, je gedrag en je belangstellingen. Bij de start geeft deze zelfkennis een zeer nuttige informatie om je succesvolle business nog optimaler te organiseren en je mensen nog effectiever te engageren.

Begrijp jezelf en je hebt per definitie meer impact op de mensen in jouw omgeving.

Uitdagingen waarmee bedrijfsleiders in aanraking komen
17 december 2020 van 09:30 tot 17:00

Screening, onboarding, installeren van de juiste mindset … Bedrijfsleiders worden vandaag langs alle kanten bestookt met ideeën, uitdagingen op personeelsvlak, management finetuning, financiële uitdagingen en wetswijzigingen. Wat ons echter opvalt is dat de meesten het eens zijn over het feit dat de grootste uitdagingen liggen bij het vinden van de juiste mensen op vlak van attitude en engagement, met de juiste competenties. Niet alleen het vinden is tijd- en energierovend, maar daarenboven moet men ze ook houden en perspectieven bieden voor een prettige toekomst. Dat en nog meer bekijken wij samen in dit Topcoachleerproces.

Emotionele intelligentie (EQ)
21 januari 2021 van 09:30 tot 17:00

Iedereen heeft het erover, is overtuigd en praat de onderzoeken na: EQ is dé verschilmaker. Ook wij stellen vast dat de toppers in bedrijven vooral worden gestuwd door hun verpakking, de emotioneel intelligente wijze waarop zij hun inhoud aan de mensen rondom hen aanbieden. Daarnaast lezen we dat slechts een fractie van alle succesvolle mensen een laag EQ heeft. Dat bewees ook een deelnemer uit de vorige lichting, die met zijn hoog EQ, de 'Beste fietsenwinkel van België' trofee in de wacht sleepte. Wij willen je graag tonen hoe wij je EQ meten via de GENOS-vragenlijst. Samen gaan wij dan interactief  aan de slag om je EQ te optimaliseren. Een aanrader in dit programma.

Je zelfbewustzijn levert per definitie meer resultaten op in je kmo, maar ook in je privéleven.

Verhoog je leiderschapsvaardigheden
25 februari 2021 van 09:30 tot 17:00

Situationeel leidinggeven via het Coaching YOU-model. Om effectief leiding te geven moet je je stijl van leidinggeven afstemmen op het competentieniveau van je medewerkers. Een ervaren medewerker dient helemaal anders te worden aangepakt dan een nieuwe medewerker. Welke leiderschapsstijl is het meest effectief bij welk competentieniveau? 

Bekijk per project hoe je medewerkers je doelstellingen op een effectieve manier kunnen helpen realiseren.

Leiderschap en teamwerking
25 maart 2021 van 09:30 tot 17:00

Teamwerk via het model van Patrick Lencioni. Gebaseerd op je emotionele intelligentie zullen wij de belangrijke aspecten van teamwerking onder de aandacht brengen door zeer specifieke cases, analyse van de verschillende ingrediënten van teamwerking en het realiseren van resultaten met een team. Elk bedrijf dat een effectieve teamwerking installeert zal de competitie overtreffen bij de klanten. Je belangrijkste taak als leider is het beïnvloeden van anderen, om plannen te realiseren via jezelf en je mensen. Hoe je omgaat met je macht is daarbij een belangrijk gegeven.

Je krijgt inzicht in je persoonlijke leiderschapsstijl.

Cases en recap
22 april 2021 van 09:30 tot 17:00

Recapitulatie van alle concepten met het bespreken van individuele cases en het delen van de eigen coachingvisie die doorheen het traject gevormd werd.

Extra: Deelnemers kunnen steeds per mail vragen stellen aan Jef Brouwers en de TICkA consultants!

Jef  Brouwers
Docent: Jef Brouwers

Bekende (sport)psycholoog Jef Brouwers werd in 2013 uitgeroepen tot Psycholoog van het jaar. Hij wordt vooral geroemd omwille van ‘zijn pionierswerk op het vlak van coaching van sporters’, ‘zijn belangrijke bijdrage tot de professionalisering van coaching in de zaken- en sportwereld’ en ‘de bevlogen communicatiestijl waarmee hij het imago van de psychologie als discipline bij het brede publiek bevordert’.

Vandaag is Jef actief in de jonge dynamische en snel groeiende organisatie TICkA bvba. Hij werkte intens samen met wijlen Paul Hersey, grondlegger van “Situational Leadership” en tot vandaag met Fons Trompenaars, wereldvermaard deskundige op vlak van intercultureel leadership and management.

Jef specialiseerde zich in executive coaching en optimalisatie van prestaties in de bedrijfswereld. Hij werkt vandaag als executive coach voor grote internationale bedrijven  zoals AB-Inbev, Amlin, Altrad-Balliauw, Asco, Baloise, GDF Suez, Johnson&Johnson, Lyreco, Melexis, Sanoma, Vopak, Wolfoil, Van Moer Logistics, maar ook vele KMO’s.

In de sport is hij een veelgevraagd psycholoog, vandaag werkend voor het BOIC en haar Olympische atleten en meer specifiek voor de Red Lions (Belgische mannen hockeyploeg), de Belgian Tornados (4x400 aflossingsploeg) en de familie Borlée, het Belgische Olympische zeilteam met Evi Van Acker als boegbeeld, de KBVB Belgische elitescheidsrechters, de wielerploeg Deceuninck Quick Step Cycling team, de UEFA Pro License Coaching opleiding en veel individuele topsporters.

Zijn doelstelling is steeds dezelfde: het verhogen van de resultaten via optimaliseren van de prestaties en het realiseren van alle talenten die een mens heeft.

Meer over Jef Brouwers »
TICkA, Bornem 19/11/2020 - 22/04/2021 6 sessies
TICkA, Bornem 17/10/2019 - 19/03/2020 6 sessies

Prijzen

Deze prijzen zijn all-in: een aangename en professionele locatie, colleges en begeleiding door de experts-docenten. Cursusmateriaal, parking, dranken en een beperkte broodjeslunch worden gratis aangeboden. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
 
UNIZO-lid € 3 350,00
Geen lid € 3 650,00
Enkel als je gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 2 345,00 € 2 680,00
€ 2 555,00 € 2 920,00

Jef toont aan dat je via grondige zelfkennis en doorgedreven aandacht voor de andere, tot veel betere samenwerking kan komen"
Pierre Christiaens - CEO Symoparasois

Deze opleiding is heel diepgaand maar biedt ook echt waar voor uw geld.  Ik leer aan mezelf werken als bedrijfsleider, als persoon, maar ook hoe ik beter kan omgaan met personeel."
Dini Broothaerts - zaakvoerder Sergoyne Car-Parts

Persoonlijk was het een super inspirerende opleiding die me veel nieuwe inzichten gegeven heeft. Work in progress. Ik neem deze inbreng zeker mee en ben van overtuigd dat dit zal bij dragen tot mijn succes!" Jo Dalm - Alterexpo

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. Je mag altijd een collega in je plaats laten deelnemen. Gelieve elke wijziging in die zin via mail door te geven aan info@ondernmersacademie.be.
Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wil je van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat je de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doe je dit niet, dan bestaat het risico dat je de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. Je kan een subsidieaanvraag indienen tot uiterlijk 14 kalenderdagen na de start van een offline opleiding  of tot uiterlijk 14 dagen na de inschrijving op een abonnement van de Online Ondernemersacademie. Na deze termijn kan je geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heb je je identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaartlezer nodig. Indien je nog nooit de KMO-portefeuille hebt aangevraagd kan het twee weken duren voordat je aanvraag rond is. Breng je aanvraag dus in orde wanneer je je aanmeldt! Je hebt enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, je identiteitskaart of storingen, kan je contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer je inschrijft ontvang je automatisch een factuur.

Indien je geen gebruikt maakt van de KMO-portefeuille dien je het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET NV te voldoen.

Indien je gebruik maakt van de KMO-portefeuille, betaal je enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET NV. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaal je via de KMO-portefeuille aan KMONET NV. Je maakt je aandeel over naar de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kan je de rest van je factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET NV.


Geen antwoord op je vraag?

Bel ons of stel je vraag via dit fomulier