Hou me op de hoogte

STOP ALS “BAAS”, RESET NAAR “COACH”

Leer uzelf kennen en haal alles uit uw talent om het talent van uw mensen in de verf te zetten en te optimaliseren.Ga voor de gouden medaille als ondernemer samen met Olympisch en UEFA coach Jef Brouwers. Wilt u een echte kampioen worden? Deze Inspiration is een ‘taste of” van de volledige Masterclass Top Coach

 

Voor wie?

KMO-ondernemers die ondernemen als topsport zien en hun dreamteam naar een gouden overwinning willen coachen.

Zeer inspirerende middag die naar meer smaakt! Jef intrigeert en bewijst dat iedere ondernemer nog kan groeien."
Jef Schrauwen - Atelier Schrauwen

Topcoach Seminar

De opleiding

Steek uw nek uit boven het maaiveld. Leid uw mensen met uw overtuiging. Laat uw bedrijf intenser leven. Uzelf engageert uw mensen. Inspireren, daarover gaat het. De praktische en realiteitsgerichte aanpak van Jef Brouwers in zijn Topcoach programma zal ook u inspireren.Topmanagers in talloze Belgische en internationale bedrijven delen ondertussen Jef zijn passie: mensen. Met hetzelfde engagement werkte en werkt hij samen met topcoaches en topatleten om hun dromen te realiseren: medailles en overwinningen. De belangen in bedrijf en topsport zijn immers zodanig dat de vergelijking evident is.

Programma in detail:

1. De basis van het coachen: waarom ga ik hoe en wat doen?
2. Hoe te vermijden dat u alles weet (of denkt te weten)?
3. Wanneer de pret stopt, start de stress!
4.Business is sport…of is sport business?
5. Stop met baas spelen en start met coaching!
6. Ik haal alles eruit wat erin zit…of toch niet?
7. Tijd: hoe vermijd ik dat ik te weinig heb, dat men mijn tijd steelt, dat ik niet weet waar de tijd verdwenen is!

Jef  Brouwers
Docent: Jef Brouwers

Bekende (sport)psycholoog Jef Brouwers werd in 2013 uitgeroepen tot Psycholoog van het jaar. Hij wordt vooral geroemd omwille van ‘zijn pionierswerk op het vlak van coaching van sporters’, ‘zijn belangrijke bijdrage tot de professionalisering van coaching in de zaken- en sportwereld’ en ‘de bevlogen communicatiestijl waarmee hij het imago van de psychologie als discipline bij het brede publiek bevordert’.

Vandaag is Jef actief in de jonge dynamische en snel groeiende organisatie TICkA bvba. Hij werkte intens samen met wijlen Paul Hersey, grondlegger van “Situational Leadership” en tot vandaag met Fons Trompenaars, wereldvermaard deskundige op vlak van intercultureel leadership and management.

Jef specialiseerde zich in executive coaching en optimalisatie van prestaties in de bedrijfswereld. Hij werkt vandaag als executive coach voor grote internationale bedrijven  zoals AB-Inbev, Amlin, Altrad-Balliauw, Asco, Baloise, GDF Suez, Johnson&Johnson, Lyreco, Melexis, Sanoma, Vopak, Wolfoil, Van Moer Logistics, maar ook vele KMO’s.

In de sport is hij een veelgevraagd psycholoog, vandaag werkend voor het BOIC en haar Olympische atleten en meer specifiek voor de Red Lions (Belgische mannen hockeyploeg), de Belgian Tornados (4x400 aflossingsploeg) en de familie Borlée, het Belgische Olympische zeilteam met Evi Van Acker als boegbeeld, de KBVB Belgische elitescheidsrechters, de wielerploeg Deceuninck Quick Step Cycling team, de UEFA Pro License Coaching opleiding en veel individuele topsporters.

Zijn doelstelling is steeds dezelfde: het verhogen van de resultaten via optimaliseren van de prestaties en het realiseren van alle talenten die een mens heeft.

Meer over Jef Brouwers »

Prijzen

Deze prijzen zijn all-in: een aangename en professionele locatie, colleges en begeleiding door de experts-docenten. Cursusmateriaal, parking, dranken en een beperkte broodjeslunch worden gratis aangeboden. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
 
UNIZO-lid € 350,00
Geen lid € 450,00
Enkel als u gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 245,00 € 280,00
€ 315,00 € 360,00

Zeer inspirerende middag die naar meer smaakt! Jef intrigeert en bewijst dat iedere ondernemer nog kan groeien."
Jef Schrauwen - Atelier Schrauwen

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. Je mag altijd een collega in je plaats laten deelnemen. Gelieve elke wijziging in die zin via mail door te geven aan info@ondernmersacademie.be.
Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wil je van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat je de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doe je dit niet, dan bestaat het risico dat je de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. Je kan een subsidieaanvraag indienen tot 14 kalenderdagen na de start van de prestaties. Na deze termijn kan je geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heb je je identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaarlezer nodig. Indien je nog nooit de KMO-portefeuille hebt aangevraagd kan het twee weken duren voordat je aanvraag rond is. Breng je aanvraag dus in orde wanneer je je aanmeldt! Je hebt enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, je identiteitskaart of storingen, kan je contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer je inschrijft ontvang je automatisch een factuur.

Indien je geen gebruikt maakt van de KMO-portefeuille dien je het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET NV te voldoen.

Indien je gebruik maakt van de de KMO-portefeuille, betaal je enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET NV. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaal je via de KMO-portefeuille aan KMONET NV. Je maakt je aandeel over naar de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kan je de rest van je factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET NV.


Geen antwoord op uw vraag?

Bel ons of stel uw vraag via dit fomulier

Met al uw vragen kunt u ook terecht op ons telefoonnummer +32 (0)2 21 22 613