Locatie

Inschrijven voor deze opleiding

U heeft nieuws: een nieuw product, een verhaal of een idee dat u wilt vertellen. Iedereen mag het weten, en zeker de pers. Maar hoe krijgt u tegenwoordig nog uw nieuws in de pers? Uw nieuws leren verkopen is dé boodschap. Leer in één middag hoe u een boodschap met impact schrijft, en onder de aandacht brengt bij relevante media.


Uw tijd waard:

  • Maak een plan van aanpak op voor aandacht in de pers
  • Werk aan actieve prospectie om berichten gepubliceerd te krijgen
  • Leer uw verhaal of dat uw organisatie te vertellen of te verkopen


Voor wie?

KMO-zaakvoerders die te maken hebben met de pers, die hun KMO in de spotlight willen zetten of hun boodschap/product meer onder de aandacht willen brengen

Breng uw KMO in de media
28 mei 2020 van 13:00 tot 18:00

Investeer in uw persnetwerk: waar en hoe vindt u de journalisten die – misschien – over u willen schrijven? Waar staan hun publieke contactgegevens? Hoe leert u de media en hun manier van werken beter kennen? Een onderhouden netwerk is goud waard.


Ontdek wat wel en geen “nieuws” is. Wat interesseert de pers, en wat veel minder? Hoe belangrijk is timing? Wat is uw expertise waard?


Maak uw verhaallijn: schrijf het verhaal dat gelezen moet worden. Die elevatorpitch gaat u nog veel gebruiken!


Schrijf een pakkend persbericht: een persbericht is meer dan een simpel bericht vol feiten. Het is uw verhaal dat interessant genoeg moet zijn voor 100-en (of 1000-en!) lezers!


Prospecteren bij de pers: eens geschreven, hoe krijgt u dit nieuws op de voorpagina? Het is belangrijk relevante contacten te hebben bij de pers. Leer hoe u kennismaakt met de pers.

Docent: Filip Horemans
Meer over Filip Horemans »
Ter Elst, Edegem 28/05/2020 - 28/05/2020 1 sessies

Prijzen

Deze prijzen zijn all-in: een aangename en professionele locatie, colleges en begeleiding door de experts-docenten. Cursusmateriaal, parking, dranken en een beperkte broodjeslunch worden gratis aangeboden. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
 
UNIZO-lid € 450,00
Geen lid € 550,00
Enkel als u gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 315,00 € 360,00
€ 385,00 € 440,00

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. U mag altijd een collega in uw plaats laten deelnemen. Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wilt u van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat u de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doet u dit niet, dan bestaat het risico dat u de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. U kan een subsidieaanvraag indienen tot 14 kalenderdagen na de start van de prestaties. Na deze termijn kan u geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heeft u uw identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaarlezer nodig. Indien u nog nooit de KMO-portefeuille heeft aangevraagd kan het twee weken duren voordat uw aanvraag rond is. Breng uw aanvraag dus in orde wanneer u zich aanmeldt! U heeft enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kunt u ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, uw identiteitskaart of storingen, kunt u contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer u inschrijft ontvangt u automatisch een factuur.

Indien u geen gebruikt maakt van de KMO-portefeuille dient u het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET NV te voldoen.

Indien u gebruik maakt van de de KMO-portefeuille, betaalt u enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET NV. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaalt u via de KMO-portefeuille aan KMONET NV. U maakt uw aandeel over naar de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kunt u de rest van uw factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET NV.


Geen antwoord op uw vraag?

Bel ons of stel uw vraag via dit fomulier

Met al uw vragen kunt u ook terecht op ons telefoonnummer +32 (0)2 21 22 613