Locatie

Inschrijven voor deze opleiding

Medewerkers als innovatiemotor van je bedrijf

Een wereld in permanente verandering vraagt om flexibele, wendbare organisaties. Toch gedragen veel bedrijven zich nog steeds als een slome tanker. Managers missen vaak de kennis om hun medewerkers mee te krijgen in innovatie en zo de organisatie telkens opnieuw uit te vinden. Gelukkig kan je de innovatiecultuur die daarvoor nodig is wel degelijk ontwikkelen en aansturen.
Wat kan je doen om je medewerkers te inspireren om mee te denken, nieuwe ideeën aan te dragen en zo de innovatiemotor van je organisatie te zijn? Wat werkt er effectief en welke foute reflexen moet je zeker afleren? Dankzij concrete handvatten die je worden aangereikt tijdens deze opleiding introduceer en onderhoud je een participatieve innovatiecultuur in je organisatie.

Voor wie?

Deze opleiding richt zich tot bedrijfsleiders en managers van kmo’s die hun innovatiecultuur op een gestructureerde en professionele manier in kaart willen brengen en aanpakken.

Jouw tijd waard:

  • Je krijgt een antwoord op de vraag : “Hoe bouw ik aan een duurzame innovatiecultuur binnen mijn organisatie?”
  • Je krijgt inzicht in de sterktes en zwaktes van je organisatie op het vlak van innovatiecultuur op dit moment (o.a. dankzij een gericht assessment).
  • Je krijgt concrete oplossingen, tips en een methodisch kader aangereikt.
  • Je gaat naar huis met een eerste doelgericht stappenplan

De inhoud van deze opleiding is gebaseerd op het boek Van tanker naar speedboot van Pieter Daelman.
Elke deelnemer ontvangt een gesigneerd boek:

i.s.m. 

Wij geloven dat voor de meeste vragen over innovatie en organisatievernieuwing de expertise intern aanwezig is. Meer nog, indien je je medewerkers betrekt bij dit proces, zorgt dit voor meer employee engagement en creëer je automatisch draagvlak voor verandering.

Extra

Bij inschrijving ontvang je uitzonderlijk gratis toegang tot de Online Ondernemersacademie en dit van de eerste tot de laatste sessie van de opleiding. Ontdek hier alvast ons online leerplatform.

Volg met een gerust gemoed onze opleidingen. We passen alle hygiëne- en veiligheidsmaatregelen strikt toe.
Ook de inhoud van de Masterclass is coronaproof
. De docent zal aandacht besteden aan de gevolgen van de pandemie.

Omdat we kiezen voor maatwerk kan je inschrijven t.e.m. uiterlijk 12 oktober 2020.

Intakegesprek

Allereerst is het belangrijk dat de docent kennismaakt met de verschillende cursisten. Elkaar leren kennen en aanvoelen, inzicht krijgen in wat er allemaal speelt en de behoeften begrijpen, zijn erg belangrijk voor het resultaat van deze Workshop. Daarom voorzien we met elke deelnemer een kort intakegesprek voor het begin van het traject (telefonisch of via Skype).

Introductie Cromax & zelf assessment
27 oktober 2020 van 13:00 tot 17:00

Gedurende het traject wordt in verschillende stappen toegewerkt naar een roadmap voor jouw bedrijf waarmee je dan binnen je organisatie aan de slag kan om de cultuurverandering in gang te zetten.

De sessies zijn behoorlijk interactief, het is dus zeker de bedoeling dat de deelnemers ook zelf actief bijdragen.

Verdieping oriëntatiefase & aanvullen roadmap
10 november 2020 van 13:00 tot 17:00

Verdieping ideecreatiefase & aanvullen roadmap
24 november 2020 van 13:00 tot 17:00

Verdieping promotiefase & finaliseren roadmap
08 december 2020 van 13:00 tot 17:00

Individuele leadership coaching

Als afsluiter van het traject kan elke deelnemer nog 1 uur beroep doen op de docent voor individuele leadership coaching (telefonisch of via Skype). Daar wordt de individuele roadmap bekeken en geoptimaliseerd.

Pieter Daelman
Docent: Pieter Daelman

Pieter Daelman is zaakvoerder en expert innovatiecultuur bij Bedenk, gastprofessor creativiteit en innovatie aan de Karel De Grote Hogeschool, coauteur van het Cromax® framework en auteur van Van tanker naar speedboot, uitgegeven bij Lannoo Campus.

Meer over Pieter Daelman »
Ter Elst, Edegem 27/10/2020 - 08/12/2020 6 sessies

Prijzen

Deze prijzen zijn all-in: een aangename en professionele locatie, colleges en begeleiding door de experts-docenten. Cursusmateriaal, parking, dranken en een beperkte broodjeslunch worden gratis aangeboden. (Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)
Basisprijzen
 
UNIZO-lid € 1 400,00
Geen lid € 1 600,00
Enkel als je gebruik maakt van de KMO-portefeuille
KO MO
€ 980,00 € 1 120,00
€ 1 120,00 € 1 280,00

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Bij annulering binnen de 15 kalenderdagen voor de aanvangsdatum van de opleiding is de overeengekomen prijs geheel verschuldigd. Je mag altijd een collega in je plaats laten deelnemen. Gelieve elke wijziging in die zin via mail door te geven aan info@ondernmersacademie.be.
Bij eerdere annulering is steeds 10% van de overeengekomen prijs verschuldigd. Elke annulering dient via email (info@ondernemersacademie.be) of aangetekend schrijven (Ondernemersacademie, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel)  te worden bezorgd.

Hoe vraag ik de KMO portefeuille aan?

Wil je van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat je de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doe je dit niet, dan bestaat het risico dat je de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. Je kan een subsidieaanvraag indienen tot uiterlijk 14 kalenderdagen na de start van een offline opleiding  of tot uiterlijk 14 dagen na de inschrijving op een abonnement van de Online Ondernemersacademie. Na deze termijn kan je geen aanspraak meer maken op een subsidie voor deze overeenkomst of inschrijving. Om een aanvraag te doen heb je je identiteitskaart, de bijbehorende pincode en een identiteitskaartlezer nodig. Indien je nog nooit de KMO-portefeuille hebt aangevraagd kan het twee weken duren voordat je aanvraag rond is. Breng je aanvraag dus in orde wanneer je je aanmeldt! Je hebt enkel het erkenningsnummer van KMONET NV nodig: DV.O215551

Bekijk ook het duidelijke instructiefilmpje van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kan je ons altijd contacteren. Bij technische problemen met de aanmelding, je identiteitskaart of storingen, kan je contact opnemen met de gratis lijn 1700.

KMONET NV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig indienen van een steunaanvraag.

Ik heb mijn factuur ontvangen, wat moet ik betalen?

Wanneer je inschrijft ontvang je automatisch een factuur.

Indien je geen gebruikt maakt van de KMO-portefeuille dien je het volledige bedrag binnen 14 dagen aan KMONET NV te voldoen.

Indien je gebruik maakt van de KMO-portefeuille, betaal je enkel binnen 14 dagen de BTW rechtstreeks aan KMONET NV. Het opleidingsbedrag (excl. BTW) betaal je via de KMO-portefeuille aan KMONET NV. Je maakt je aandeel over naar de KMO-portefeuille. De Vlaamse Overheid vult dit aan met haar aandeel. Vervolgens kan je de rest van je factuur voldoen, door een storting te doen aan KMONET NV.


Geen antwoord op je vraag?

Bel ons of stel je vraag via dit fomulier