Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Jef Brouwers

Jef  Brouwers

Bekende (sport)psycholoog Jef Brouwers werd in 2013 uitgeroepen tot Psycholoog van het jaar. Hij wordt vooral geroemd omwille van ‘zijn pionierswerk op het vlak van coaching van sporters’, ‘zijn belangrijke bijdrage tot de professionalisering van coaching in de zaken- en sportwereld’ en ‘de bevlogen communicatiestijl waarmee hij het imago van de psychologie als discipline bij het brede publiek bevordert’.

Vandaag is Jef actief in de jonge dynamische en snel groeiende organisatie TICkA bvba. Hij werkte intens samen met wijlen Paul Hersey, grondlegger van “Situational Leadership” en tot vandaag met Fons Trompenaars, wereldvermaard deskundige op vlak van intercultureel leadership and management.

Jef specialiseerde zich in executive coaching en optimalisatie van prestaties in de bedrijfswereld. Hij werkt vandaag als executive coach voor grote internationale bedrijven  zoals AB-Inbev, Amlin, Altrad-Balliauw, Asco, Baloise, GDF Suez, Johnson&Johnson, Lyreco, Melexis, Sanoma, Vopak, Wolfoil, Van Moer Logistics, maar ook vele KMO’s.

In de sport is hij een veelgevraagd psycholoog, vandaag werkend voor het BOIC en haar Olympische atleten en meer specifiek voor de Red Lions (Belgische mannen hockeyploeg), de Belgian Tornados (4x400 aflossingsploeg) en de familie Borlée, het Belgische Olympische zeilteam met Evi Van Acker als boegbeeld, de KBVB Belgische elitescheidsrechters, de wielerploeg Deceuninck Quick Step Cycling team, de UEFA Pro License Coaching opleiding en veel individuele topsporters.

Zijn doelstelling is steeds dezelfde: het verhogen van de resultaten via optimaliseren van de prestaties en het realiseren van alle talenten die een mens heeft.