Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Nieuws

Met de unieke Masterclass China Business verwerft u in korte tijd praktische en strategische kennis over zakendoen in China. De opleiding vindt plaats in Zwijnaarde en bestaat uit acht sessies rond Chinese economie, marktopportuniteiten, fiscaliteit, wetgeving, marketing, productie & verkoop en aankoop & outsourcing. Deze Masterclass wordt afgesloten met een uiteenzetting over exportondersteuning door Flanders Investment & Trade.

Als de wereld een dorp wordt, moet uw bedrijf naast de wereldspelers kunnen blijven staan. Dat kunt u door volop in te zetten op uw Unfair Advantage. Niet om beter te zijn dan de marktleider, maar om vanuit uw extreem unieke identiteit de speler te worden die iedereen benijdt. De beste concurrentie is nog steeds geen concurrentie!

Nood aan een leidraad bij het bepalen of bijstellen van uw exportstrategie? Internationaal ondernemen is daar voor al wie een pioniersgeest en durf bezit. Of u nu een starter bent, of het ondernemersbloed al jaren door uw aders stroomt: de Masterclass Exportmanagement biedt u de meest complete basis voor internationaal ondernemen. Tijdens de Masterclass verwerft u diepgaand inzicht in de verschillende aspecten van het internationaal ondernemerschap: marktanalyse, supply chain management, juridische- en financiële risicoindekking, enz. Ook stelt u uw eigen exportplan op. Kortom: u neemt bijzonder veel bagage mee naar huis.

 

Wil u beter verkopen in de praktijk met meer rendement? Trainer-topverkoper Yves Roelens verklapt u in zijn sessies alle geheimen van een succesvolle verkoopstrategie en dat vanuit zijn eigen rijke ervaring.