Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Subsidies

De KMO-portefeuille

De Ondernemersacademie is geregistreerd diensverlener van de Vlaamse Overheid. De Ondernemersacademie maakt deel uit van KMONET NV en heeft als erkenningsnummer DV.O215551. Bij uw subsidie-aanvraag dient u KMONET NV als dienstverlener te selecteren, of het erkenningsnummer in te vullen.

Regelgeving vanaf 1 april 2016:


Wilt u van de KMO-portefeuille genieten, dan is het heel belangrijk dat u de procedure tijdig en correct opstart en afwerkt. Doet u dit niet, dan bestaat het risico dat u de subsidie misloopt en dan blijft het volledige bedrag betaalbaar aan de Ondernemersacademie. 
Breng uw aanvraag dus zo snel mogelijk in orde vanaf het moment dat u zich heeft ingeschreven voor een opleiding. U hoeft daarvoor niet te wachten op de factuur!

Meer informatie over de KMO-portefeuille vindt u op de website van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en het filmpje "hoe werk ik met de KMO-portefeuille".
 

Brusselse Premie

Ondernemers uit Brussel kunnen geen beroep doen op de KMO-portefeuille, maar kunnen wel de premie aanvragen via http://werk-economie-emploi.brussels

 

Opleidingscheques

Waalse ondernemers kunnen op deze website opleidingscheques aanvragen.
 

Bekijk dit filmpje met instructies voor uw KMO-portefeuille aanvraag


Of klik op de juiste stappen in onderstaande instructievideo om te zien op welke manieren u uw factuur kunt betalen