Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Partners

KBC

Als bank-verzekeraar zien we van dichtbij hoe ontzettend veel er komt bij kijken vooraleer ondernemers hun plannen kunnen waarmaken. We willen daarom mee onze schouders zetten onder het project van onze klanten. We willen hen ondersteunen en aanmoedigen, geloven in hun project, het mee nancieren, en liefst focussen op de lange termijn. En ook mee helpen hun netwerk op te bouwen waar het kan. Dat doen we bijvoorbeeld door ze in contact te brengen met ondernemers die hun passies delen. We zijn dan ook trots dat meer en meer ondernemers KBC Bank & Verzekering kiezen als partner. Want ondernemen met passie zorgt voor een duurzame groei van de economie en onze maatschappij.

Liantis

Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: www.liantis.be

Moore Belgium

Moore Belgium groeide de voorbije jaren uit tot de grootste onafhankelijke accountancy- en consulting dienstverlener in België met in totaal 425 medewerkers en een omzet van €50 miljoen. De groepsomzet steeg door een combinatie van organische en niet-organische groei tussen 2008 en 2015 telkens met meer dan 10% per jaar om te evolueren van €8 miljoen in 2008 naar €50 miljoen in 2018. Samen met de omzet steeg ook het aantal medewerkers: vandaag werken er 425 enthousiaste en ondernemende medewerkers onder de Moore Belgium vlag. Met 10 lokale kantoren verspreid over het land en 4 key centra (Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt) zijn we sterk regionaal vertegenwoordigd, waardoor we steeds dicht bij onze klanten kunnen opereren om voor hen een echte compagnon de route te kunnen zijn.