Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Partners

MOORE STEPHENS

Moore Stephens Belgium is een accounting- en consultingbedrijf dat zich zowel op kleine als op grote Belgische ondernemingen richt. Hierbij beschikken we over een goed geïntegreerde en complete dienstverlening, zodat we onze klanten altijd met de passende exper- tise kunnen begeleiden. Concreet hebben we zeven business units: Accountancy, Audit, Business Analytics, CFO Services, Corporate Finance, Strategy & Operations en Tax & Legal Services. Moore Stephens Belgium combineert de veelzijdigheid van een inter- nationale dienstverlener met de vertrouwde, gedreven aanpak van een zelfstandig kantoor. Onze nauwe betrokkenheid is ook zichtbaar in de nabijheid van onze vestigingen. In België telt de groep meer dan 400 medewerkers verspreid over 15 kantoren in de regio Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt. Daarnaast hebben we ook een kantoor in San Francisco en Shanghai. Moore Stephens Belgium is een onafhankelijk lid van het uitgebreide Moore Stephens International netwerk.

Willis Towers Watson

De Willis Towers Watson groep is actief in ruim 120 landen met meer dan 39.000 medewerkers. We zijn een vooraanstaande wereldwijde leverancier van advies, bemiddeling en oplossingen, die klanten over de hele wereld helpt om risico om te zetten in groeimogelijkheden. KMO’s vormen daarbij een belangrijke doelgroep. Wij ontwerpen oplossingen op het vlak van risicomanagement, optimaliseren arbeidsvoorwaarden, laten talent groeien en bescher- men en versterken zo organisaties en personen. Elke dag engageren onze 250 medewerkers in België zich om een uitmuntende service te verlenen aan lokale en internationale klanten, zowel KMO’s als grote ondernemingen. Willis Towers Watson Belgium is dankzij haar 5 kantoren in Luik, Brussel, Zellik, Hasselt en Kortrijk steeds dicht in de buurt van haar klanten-ondernemers.

KBC

Als bank-verzekeraar zien we van dichtbij hoe ontzettend veel er komt bij kijken vooraleer ondernemers hun plannen kunnen waarmaken. We willen daarom mee onze schouders zetten onder het project van onze klanten. We willen hen ondersteunen en aanmoedigen, geloven in hun project, het mee nancieren, en liefst focussen op de lange termijn. En ook mee helpen hun netwerk op te bouwen waar het kan. Dat doen we bijvoorbeeld door ze in contact te brengen met ondernemers die hun passies delen. We zijn dan ook trots dat meer en meer ondernemers KBC Bank & Verzekering kiezen als partner. Want ondernemen met passie zorgt voor een duurzame groei van de economie en onze maatschappij.