Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Johan D'Haeseleer

Johan D'Haeseleer

Johan is één van de bekendste time management, effectiviteits experten uit België. Sinds 2004 leert hij kenniswerkers hoe ze productiever kunnen werken, meer kunnen verdienen, en meer resultaten halen in minder tijd.

Zeventien jaar ervaring in veranderingsprojecten leerden hem, met vallen en opstaan, de menselijke dimensie naast de technische kant. De laatste drie jaar van zijn carriere bij Colruyt was Johan verantwoordelijk voor Opleiding en vorming.

Vanuit zijn eigen noodzaak om beter georganiseerd te worden, startte hij zijn zoektocht naar methodieken, tips en trick voor persoonlijke productiviteit. Een zoektocht die nooit zal eindigen. Alles kan beter en eenvoudiger is één van de vele zaken die ik bij Colruyt kon leren.

Hij startte in 2009 als fulltime ondernemer om ExtraTijd te brengen in Vlaanderen en Nederland en daarbuiten.

Daarnaast is Johan co-founder van 21lobsterstreet, een muziekliefhebber (Heavy-Metal), occasioneel muzikant en boekengek.

Johan heeft een diploma Industrieel Ingenieur en Internationale MBA aan de Vlerick Management School. Verschillende opleidingen bij David Allen en Jason Womack gaven extra inzichten in het effectiviteitsvakgebied.